Ρικιάρντο: «Η πιο περίεργη σεζόν μου στη Formula 1»

Πέτρος Σηφαλάκης
Ρικιάρντο: «Η πιο περίεργη σεζόν μου στη Formula 1»
Με διάφορα συναισθήματα είναι αυτή τη στιγμή ο πιλότος της Red Bull, αφού φέτος έχει ζήσει πολλές διαφορετικές καταστάσεις που άλλοτε ήταν πολύ ευχάριστες, άλλοτε δυσάρεστες.

Σχετικά «χαμένος» από την επικαιρότητα της Formula 1 είναι τον τελευταίο καιρό ο Ντάνιελ Ρικιάρντο. Ο πιλότος της Red Bull λέει ότι η φετινή σεζόν ήταν πολύ περίεργη και ενώ στην αρχή κατάφερε να κερδίσει σε δύο αγώνες, της Κίνας και του Μονακό, στη συνέχεια δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τη Mercedes και τη Ferrari.

«Είναι η πιο περίεργη σεζόν που έχω ζήσει στη Formula 1. Η νίκη των δύο από τα έξι Γκραν Πρι ήταν ένα από τα πιο δυνατά ξεκινήματα που είχα ποτέ μου. Μετά το Μονακό, νόμιζα ότι η σεζόν έδειχνε πολλά υποσχόμενη και ότι θα μπορούσα να έχω την ευκαιρία να παλέψω και για τον τίτλο.

Ακόμη αισθάνομαι ότι οδηγώ καλά αλλά για κάποιους λόγους δεν αποδίδει όσο θα έπρεπε. Η αυτοπεποίθησή μου δεν έπεσε ποτέ, όμως το κίνητρό μου και η αγάπη μου για το σπορ είχαν τα πάνω και τα κάτω τους, όμως γρήγορα επανέρχονταν» είπε ο Ντάνιελ Ρικιάρντο. Να θυμίσουμε, ότι ο Αυστραλός πιλότος αποφάσισε ότι του χρόνου θα φύγει από τη Red Bull και θα «μετακομίσει» στη Renault.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!