Ρόσμπεργκ: «Θα απαγορεύσω στα παιδιά μου, να γίνουν οδηγοί αγώνων»

Gazzetta team
Ρόσμπεργκ: «Θα απαγορεύσω στα παιδιά μου, να γίνουν οδηγοί αγώνων»
Ο τέως Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1 χαρακτηρίζει «εφιαλτικό» το σενάριο, να γίνει κάποια από τις δύο κόρες του οδηγός αγώνων και θα κάνει ό,τι μπορεί, για να το αποτρέψει.

Ο Νίκο Ρόσμπεργκ έχει κατακτήσει ο ίδιος μία φορά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1, ακολουθώντας έτσι το παράδειγμα του πατέρα του, Κέκε. Παρά τη μεγάλη παράδοση της οικογένειας Ρόσμπεργκ στα μηχανοκίνητα αθλήματα, ο Νίκο δεν θα ήθελε ούτε να το σκέφτεται, ότι θα μπορούσε κάποιο από τα παιδιά του, να γίνει οδηγός αγώνων. Ο 33χρονος χαρακτήρισε στο γερμανικό περιοδικό ‘’Βunte’’ ως «τον μεγαλύτερο εφιάλτη» το ενδεχόμενο, να εκφράσει στο μέλλον μία από τις δύο κόρες του την επιθυμία, να συμμετέχει σε αγώνες αυτοκινήτων. Στη συνέντευξή του υπογράμμισε μάλιστα, ότι δεν πρόκειται να επιτρέψει κάτι τέτοιο.

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Σύμφωνα με τον Ρόσμπεργκ, η σύζυγός του Βίβιαν θα μπορεί να κοιμάται πιο ήσυχα τις νύχτες, αν επέλεγαν τα παιδιά τους ένα άλλο επάγγελμα. «Είμαστε εδώ και 15 χρόνια μαζί και όλον αυτόν τον καιρό μας συντρόφευε ο φόβος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γερμανός πρώην οδηγός της Formula 1. Μάλιστα αποκάλυψε, ότι η σύζυγός του είχε τόση αγωνία στον τελευταίο αγώνα του το 2016 στο Αμπού Ντάμπι, ώστε δεν ήθελε ούτε καν να τον παρακολουθήσει. Λίγες εβδομάδες αργότερα αιφνιδίασε ο Ρόσμπεργκ τους πάντες, ανακοινώνοντας ότι αποσύρεται από την ενεργό δράση.

Ο Νίκο και η Βίβιαν παντρεύτηκαν το 2014 και έχουν δύο κόρες ενός και τριών ετών. Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2016 εργάζεται ως πρεσβευτής της Mercedes και ως τηλεοπτικός σχολιαστής της Formula 1, ενώ εκπροσωπεί διάφορες εταιρείες.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!