O γιος του Σουμάχερ πέρασε στην κορυφή της Formula 3

Gazzetta team
O γιος του Σουμάχερ πέρασε στην κορυφή της Formula 3
O Mικ Σουμάχερ πέτυχε την έβδομη εφετινή νίκη του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Formula 3 και ανέβηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, πέντε αγώνες πριν το φινάλε της σεζόν.

Ο γιος του Μίκαελ Σουμάχερ πέτυχε στο Σπίλμπεργκ της Αυστρίας την έβδομη εφετινή νίκη του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Formula 3 και εκτόπισε από την πρώτη θέση της βαθμολογίας τον Βρετανό Νταν Τίκτουμ, που ανήκει στο τζούνιορ τιμ της Toro Rosso.

Ο 19χρονος Μικ ξεκίνησε από την pole position και κατάφερε να διατηρήσει στη βρεγμένη πίστα την πρώτη θέση απέναντι στους ανταγωνιστές του, αφήνοντας δεύτερο τον Ρόμπερτ Σβάρτσμαν και τρίτο τον Άλεξ Παλόου. Μόλις πριν δύο εβδομάδες είχε καταφέρει να πετύχει ο νεαρός οδηγός της ομάδας Prema χατ τρικ στην πίστα του Νίρμπουργκρινγκ.

Μετά την τελευταία επιτυχία του, βρίσκεται πλέον ο γιος του Σούμι στην κορυφή της βαθμολογίας της Formula 3 με 286 βαθμούς έναντι 268 βαθμών του Τίκτουμ και ενώ απομένουν ακόμη πέντε αγώνες μέχρι την ολοκλήρωση της εφετινής αγωνιστικής σεζόν.

Εφόσον πλασαριστεί ο νεαρός Σουμάχερ στην τελική τριάδα των οδηγών της Formula 3, θα έχει το δικαίωμα, να διεκδικήσει την αγωνιστική άδεια σούπερ λισάνς για τη Formula 1.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!