Φέτελ: «Δεν φοβόμαστε τίποτα στο υπόλοιπο της σεζόν»

Πέτρος Σηφαλάκης
Φέτελ: «Δεν φοβόμαστε τίποτα στο υπόλοιπο της σεζόν»
Εμπιστοσύνη στο αυτοκίνητο, την ομάδα και τον εαυτό του δείχνει ο Σεμπάστιαν Φέτελ, που λέει ότι τίποτα δεν τον τρομάζει από τους έξι επερχόμενους αγώνες.

Τα λάθη του Σεμπάστιαν Φέτελ αλλά και της Ferrari έχουν κοστίσει στον Γερμανό φέτος, ο οποίος ενώ πάλευε για το πρωτάθλημα από «πολύ κοντά», πλέον έχει απομακρυνθεί ελαφρώς από τον Λιούις Χάμιλτον. Ο Φέτελ όμως είναι και πολύ πεισματάρης και δεν θα εγκαταλείψει έτσι εύκολα τη μάχη, το αντίθετο μάλιστα.

Στις πιο πρόσφατες δηλώσεις του, ο πιλότος της Ferrari ξεκαθάρισε ότι δεν φοβούνται τίποτα, θα δώσουν ο,τι έχουν στους επόμενους αγώνες και ελπίζουν για το καλύτερο. «Η Ρωσία γίνεται καλύτερη για εμάς συνεχώς, τα τελευταία χρόνια, ταιριάζει και στο αυτοκίνητό μας. Δεν νομίζω ότι έχουμε καμία πίστα που να πρέπει να φοβόμαστε στο υπόλοιπο της σεζόν. Το αυτοκίνητό μας δουλεύει τέλεια σχεδόν παντού και αυτό είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημά του, οπότε δεν πρέπει να φοβόμαστε τίποτα από όσα έρχονται» είπε ο Φέτελ.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Δεν παίζουμε κανένα χαζό παιχνίδι, είμαστε πολύ σοβαροί όμως και ο ανταγωνισμός είναι πολύ σκληρός. Το επίπεδο του ανταγωνισμού είναι πολύ υψηλό. Το μικρότερο λάθος να κάνεις, είναι σίγουρο πως κάποιος θα βρεθεί που θα επωφεληθεί από αυτό. Δεν έχουμε τα αποτελέσματα που θα θέλαμε και αυτό είναι μια απογοήτευση αφού θεωρούσαμε ότι είμαστε πολύ δυνατοί. Είμαστε, αλλά όχι όσο πρέπει. Όσο θα θέλαμε, ενδεχομένως». Στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος, μένουν τα Γκραν Πρι Ρωσίας, Ιαπωνίας. Ηνωμένων Πολιτειών, Μεξικό, Βραζιλίας και Άμπου Ντάμπι.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!