H Formula 1 μπαίνει στον κόσμο του στοιχήματος!

Πέτρος Σηφαλάκης
H Formula 1 μπαίνει στον κόσμο του στοιχήματος!
Με μία συμφωνία ύψους 100 εκατομμυρίων δολαρίων, η ηγεσία της Formula 1 τη βάζει στο «παιχνίδι» του στοιχήματος και επίσημα.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Σε ένα μεγάλο βήμα προχώρησε η Liberty Media για τη Formula 1, όπου τη βάζει σε ένα νέο «παιχνίδι». Συγκεκριμένα, η κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα βρίσκεται πλέον επίσημα στις επιλογές των εταιρειών στοιχήματος, με πολλά ειδικά σημεία που αναμένεται να ανεβάσουν το ενδιαφέρον. Η συμφωνία, ύψους 100 εκατομμυρίων δολαρίων, γίνεται με το Interregional Sports Group και αυτό με τη σειρά του θα αναλάβει την εύρεση νέων συνεργασιών από εταιρείες σε παγκόσμιο επίπεδο.

Στη συνέχεια οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να παρακολουθούν τα στοιχήματα μέσω του Sportradar, με ειδικά γραφικά πάνω στην οθόνη και άμεση σύνδεση με τις ηλεκτρονικές και social πλατφόρμες της Formula 1. Με αυτό τον τρόπο η Formula 1 φιλοδοξεί να φέρει τους οπαδούς του σπορ ένα βήμα πιο κοντά στη «δράση» με τον στοιχηματισμό των χρημάτων τους αλλά και να προσελκύσει και νέο κοινό που θα ασχοληθεί με το σπορ λόγω του πονταρίσματος, κάτι που δεν είναι καθόλου ασυνήθιστο πλέον με τη ραγδαία εξάπλωση των στοιχηματικών εταιρειών και τις νέες ηλεκτρονικές πλατφόρμες.

«Η Sportradar είναι παγκόσμιος ηγέτης στον κλάδο της, όπως και της ανάπτυξης υπηρεσιών που αποτρέπουν τις απάτες στα στοιχήματα και της διαφθοράς στον αθλητισμό. Μέσα από τη συνεργασία μας με τη Formula 1 χαιρόμαστε που οι οπαδοί της θα λάβουν μια ενθουσιώδη και ασφαλή εμπειρία πονταρίσματος και ανυπομονούμε να επεκτείνουμε ακόμη περισσότερο τις υπηρεσίες μας» είπε ο David Lampitt, στέλεχος της Sportradar. Αντίστοιχα, ο Sean Bratches, στέλεχος της Formula 1, είπε:

«Είμαστε πραγματικά ευτυχείς που θα συνεργαστούμε με αυτές τις δύο εταιρείες. Έχουν επιδείξει τις εντυπωσιακές δυνατότητές τους μέσω από τη Serie A και τη La Liga. Το πάθος μας είναι να κάνουμε τη Formula 1 έναν δυνατό παίκτη σε αυτό το γήπεδο. Είναι μια συνηθισμένη ενέργεια για ένα premium άθλημα και θα είναι ένα βήμα που θα κάνουμε για να φτάσουμε πιο κοντά στην αποστολή μας, που είναι να κάνουμε τη Formula 1 μια κορυφαία εμπειρία ψυχαγωγίας. Έτσι αναπτύσσουμε νέους και συναρπαστικούς τρόπους για τους οπαδούς σε όλο τον κόσμο, να ασχολούνται περισσότερο με το σπορ, πάντα με την ακεραιότητα και την ασφάλεια που προσφέρει η Sportradar».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!