Tα Grid Girls επιστρέφουν στους αγώνες της Formula 1 (pics)

Gazzetta team
Tα Grid Girls επιστρέφουν στους αγώνες της Formula 1 (pics)
Η Formula 1 θα ομορφύνει στα Γκραν Πρι της Σιγκαπούρης και της Ρωσίας, όπου επιστρέφουν τα αστραφτερά Grid Girls στη γραμμή εκκίνησης, σε πείσμα της Liberty Media.

Oκτώ αγώνες ή 110 ημέρες είχαμε να δούμε Grid Girls σε αγώνα της Formula 1, όμως οι όμορφες κοπέλες επέστρεψαν στο Γκραν Πρι Σιγκαπούρης και θα είναι παρούσες και δύο εβδομάδες αργότερα στο Σότσι της Ρωσίας. Τελευταία φορά, που είχε συμβεί αυτό, ήταν στα τέλη Μαΐου στο πλαίσιο του Γκραν Πρι του Μονακό, καθώς η Liberty Media έχει βγάλει κόκκινη κάρτα στα Grid Girls, επειδή θεωρεί «σεξιστική και ανάρμοστη» την παρουσία τους στις πίστες της Formula 1.

Σκόραρε ο Μπουζούκης το πρώτο γκολ του αγώνα Λάρισα - Παναθηναϊκός; Στη Vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Η αεροπορική εταιρεία «Singapore Airlines», που αποτελεί εδώ και χρόνια κύριο χορηγό του Γκραν Πρι Σιγκαπούρης, βλέπει όμως τα πράγματα εντελώς διαφορετικά. Εκπρόσωπος του γνωστού αερομεταφορέα διαβεβαίωσε, ότι θα συνεχίσει να στέλνει αεροσυνοδούς για να ομορφαίνουν το συγκεκριμένο Γκραν Πρι, ενώ δήλωσε χαρακτηριστικά: «Βλέπουμε το προσωπικό μας σαν πρέσβειρες της μάρκας, οι οποίες παίζουν έναν απαραίτητο ρόλο στο Γκραν Πρι Σιγκαπούρης».

Σε δύο εβδομάδες θα μιμηθεί το παράδειγμα της Σιγκαπούρης και το Γκραν Πρι Ρωσίας, όπου θα λάμψουν επίσης όμορφα Grid Girls. Ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του αγώνα και αντιπρόεδρος της ρώσικης κυβέρνησης, Ντμίτρι Κότζακ ανέφερε χαρακτηριστικά, ότι «σε κάθε είδος μηχανοκίνητου αθλήματος διαφημίζουν κορίτσια τα αυτοκίνητα και μάλιστα με έναν ευχάριστο τρόπο». Ο Κότζακ αποκάλυψε, ότι θέλει να βρει μία λύση με τα αφεντικά της Formula 1, αφού – όπως τόνισε- «τα κορίτσια μας είναι σε τελική ανάλυση τα ωραιότερα του κόσμου».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!