Ράικονεν: «Έκπληξη οι κατατακτήριες σήμερα»

Πέτρος Σηφαλάκης
Ράικονεν: «Έκπληξη οι κατατακτήριες σήμερα»
Δεν περίμενε τέτοιο αποτέλεσμα ο Κίμι Ράικονεν από τις κατατακτήριες δοκιμές στη Σιγκαπούρη, τόσο από το δικό του μονοθέσιο όσο και από του Σεμπάστιαν Φέτελ.

Η pole position για τον αγώνα της Σιγκαπούρης «ανήκει» στον Λιούις Χάμιλτον, ο οποίος έκανε έναν πολύ καλό γύρο και δεν κατάφερε κανείς να τον περάσει. Δεύτερος, ο Μαξ Φερστάπεν, τρίτος ο Σεμπάστιαν Φέτελ, τέταρτος ο Μπότας ενώ ο Κίμι Ράικονεν που πήρε μια μαγευτική pole position στον προηγούμενο αγώνα της Μόντσα, ήρθε πέμπτος. Ήταν μια έκπληξη για εκείνον, όπως είπε στις δηλώσεις του.

«Λίγο περίεργο αυτό που συνέβη. Αλλά συμβαίνουν κι αυτά. Στο τέλος, το αποτέλεσμα δεν είναι πολύ καλό, σε αυτές τις θέσεις πρέπει να κάνεις έναν τέλειο αγώνα για να πετύχεις κάτι. Όλα κυλούσαν ομαλά και για αυτό ήταν μια μικρή έκπληξη για εμένα, ειλικρινά δεν υπήρχαν κάποιες άλλες συνθήκες από ότι στα ελεύθερα δοκιμαστικά. Δεν είναι η πρώτη φορά που πέφτεις έξω σε αυτά που πιστεύεις για τις κατατακτήριες δοκιμές, σε αυτή τη φάση που βρισκόμαστε δεν είναι και πολλά αυτά που μπορούμε να κάνουμε» είπε ο Κίμι Ράικονεν.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!