Φέτελ: «Δεν με ανησύχησε σήμερα η διαφορά με τον Χάμιλτον»

Πέτρος Σηφαλάκης
Φέτελ: «Δεν με ανησύχησε σήμερα η διαφορά με τον Χάμιλτον»
Απογοητευμένος από την απόδοσή του στις κατατακτήριες δοκιμές ήταν ο Σεμπάστιαν Φέτελ, αλλά περισσότερο τον ενόχλησε το γεγονός ότι δεν κατάφερε να πάρει τα μέγιστα από το μονοθέσιό του.

Τρίτος κατατάχθηκε ο Σεμπάστιαν Φέτελ στις σημερινές κατατακτήριες δοκιμές, ένα αποτέλεσμα που δεν μπορείς να το χαρακτηρίσεις κακό, όμως ο Φέτελ θέλει να «χτυπήσει» το πρωτάθλημα και σκεπτόμενος πόσο ανταγωνιστικό είναι το μονοθέσιο που οδηγεί, δεν ικανοποιήθηκε.

«Σίγουρα δεν είμαι χαρούμενος με το αποτέλεσμά μου σήμερα, το πως κύλησε η μέρα. Οι κατατακτήριες δεν ήταν όσο ομαλές θα έρπεπε να είναι και οι άλλοι προφανώς τα πήγαν καλύτερα από εμάς, για αυτό και είμαστε τρίτοι. Δεν με ανησύχησε η διαφορά με τον Χάμιλτον, δεν δείχνει το πόσο δυνατοί είμαστε αυτό.

Απλά απογοητεύτηκα που δεν μπόρεσα να πάρω τα μέγιστα από το πακέτο μας. Ελπίζαμε για κάτι καλύτερο από την τρίτη θέση. Ο Λιούις έκανε έναν καλό γύρο και έχει τα συγχαρητήριά μου, όμως δεν νομίζω ότι δεν μπορούσαμε να τον σπάσουμε. Δεν θέλω να μειώσω το αποτέλεσμά του, όμως είναι ξεκάθαρο ότι θα μπορούσαμε να πάμε καλύτερα. Δεν έχει σημασία να εμβαθύνω σε περισσότερες λεπτομέρειες» είπε ο Σεμπάστιαν Φέτελ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!