Στην Alfa Romeo Sauber θα συνεχίσει ο Κίμι Ράικονεν!

Δημήτρης Γράτσος
Στην Alfa Romeo Sauber θα συνεχίσει ο Κίμι Ράικονεν!
Λίγο μετά την επισημοποίηση του «διαζυγίου» του με την Ferrari, η Alfa Romeo Sauber ανακοίνωσε την «μεταγραφή» του Φινλανδού οδηγού από το 2019.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Επιστροφή στην ομάδα από την οποία ξεκίνησε την τεράστια καριέρα του για τον Κίμι Ράικονεν, καθώς η Alfa Romeo Sauber ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την έναρξη της συνεργασίας τους από το 2019, με συνολική διάρκεια 2 ετών.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση της, ο Φινλανδός μετράει 20 νίκες σε 20 Γκραν Πρι στην καριέρα του, ενώ έχει ανέβει 100 φορές στο βάθρο, αποδεικνύοντας ότι δίκαια θεωρείται ένας από τους κορυφαίους οδηγούς που έχουν τρέξει στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Έτσι λοιπόν μετά την αποχώρηση του από την Ferrari, μια νέα πρόκληση περιμένει τον «Iceman», στην ομάδα που τον ανέδειξε.

Ο επικεφαλής της αγωνιστικής ομάδας Alfa Romeo Sauber, Φρεντερίκ Βασέρ, τόνισε ότι «το να αποτελεί μέλος της ομάδας ο Κίμι Ράικονεν, αποδεικνύει τη φιλοδοξία της ομάδας για συνεχή πρόοδο στο άμεσο μέλλον». Για να συμπληρώσει μεταξύ άλλων ότι «το ταλέντο του Κίμι σε συνδυασμό με την εμπειρία του, θα βοηθήσουν στην εξέλιξη του μονοθεσίου, ενώ θα συνεισφέρουν και στην γενικότερη ανάπτυξη της ομάδας».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!