Δεν είχαν στρατηγική στη Ferrari λένε ο Τρούλι και ο Φιζικέλα

Γιώργος Βαρίνος
Δεν είχαν στρατηγική στη Ferrari λένε ο Τρούλι και ο Φιζικέλα
H απίθανη νίκη του Χάμιλτον μέσα στην Monza έχει πυροδοτήσει μια σειρά από δηλώσεις από όλους τους εμπλεκόμενους με το σπορ. Τους νίκησε ο Χάμιλτον ή έχασαν μόνοι τους την νίκη; O Φιζικέλα με τον Τρούλι κάνουν δηλώσεις.

Ο Τζιανκάρλο Φιζικέλα προέβει σε δηλώσεις στην Ιταλική τηλεόραση «Είναι προφανές πως δεν είχαν στρατηγική στη Ferrari, η εκκίνηση είναι εντελώς λάθος.». Ενώ ο Γιάρνο Τρούλι που είναι κοντά του ρίχνει και άλλο λάδι στη Φωτιά. «Συμφωνώ με τον Τζιανκάρλο και το πάω λίγο παραπέρα, θεωρώ πως η δεν μίλησαν καθόλου σοβαρά με τον Κίμι η ο Κίμι τους αγνόησε επιδεικτικά. Θεωρώ πως μάλλον ο Ράικονεν δεν θα είναι στην ομάδα του χρόνου, όχι γιατί δεν είναι καλός και ούτε εξ' αιτίας αυτού του αγώνα, αλλά είναι ξεκάθαρο πως δεν υπάρχει πλέον επικοινωνία μεταξύ ομάδας και οδηγού.».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Ρόσμπεργκ που ρίχνει με τις δηλώσεις του την ευθύνη στον Φέτελ «Ο Σεμπάστιαν δεν μπόρεσε να χωνέψει που ο Λιούις πήγε να χωθεί στην εσωτερική του και έχασε τη ψυχραιμία του. Έτσι όμως ΔΕΝ κερδίζεις πρωταθλημα. Για τον Κίμι έχω να πω πως έκανε εξαιρετικό αγώνα, με αυτά τα λάστιχα άλλοι θα είχαν πέσει στον τοίχο πολύ πριν, όχι να κάνει και άμυνα. Εκαιρετικός και Gentleman.».

Δείτε εδώ το video!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!