Τράκαρε ο Φέτελ σε αγώνα επίδειξης στο Μιλάνο! (vid)

Δημήτρης Γράτσος
Τράκαρε ο Φέτελ σε αγώνα επίδειξης στο Μιλάνο! (vid)
Το καθιερωμένο F1 Milan Festival το οποίο έλαβε χώρα στην ιταλική πόλη, δεν αποδείχτηκε γούρικο για τον οδηγό της Ferrari.

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Κοσμοσυρροή στο Μιλάνο από φίλους της Formula 1, οι οποίοι ήθελαν να θαυμάσουν από κοντά τα μονοθέσια της Σκουντερία και όχι μόνο, στο πλαίσιο του F1 Milan Festival. Ο Σεμπάστιαν Φέτελ δεν τους άφησε... παραπονεμένους χαρίζοντας ένα όχι και τόσο συνηθισμένο στιγμιότυπο, καθώς έπεσε με τη Ferrari του πάνω στα προστατευτικά της αυτοσχέδιας «πίστας». Η είδηση δεν ήταν αυτή όμως, καθώς απρόοπτα συμβαίνουν σε όλους, ωστόσο η μικρή ταχύτητα με την οποία προέκυψε η συγκεκριμένη «επαφή», προκαλεί ερωτηματικά για την... συγκέντρωση του Γερμανού οδηγού εν όψει και του κρίσιμου Γκραν Πρι της Ιταλίας.

Πάντως παρά το κωμικοτραγικό του εν λόγω συμβάντος, ο ίδιος ο Φέτελ δεν φάνηκε να χάνει την καλή διάθεση που ήδη είχε και συνέχισε απτόητος να μοιράζει αυτόγραφα στους θαυμαστές του, παρέα με τον ομόσταυλο του, Κίμι Ράικονεν. Για την ιστορία από την -ας πούμε- πίστα που στήθηκε στο Μιλάνο, παρέλασαν επίσης και οι Λεκλέρκ και Έρικσον με την Sauber, καθώς και οι Γκασλί και Χάρτλεϊ με την Toro Rosso, χωρίς αντίστοιχα «παρατράγουδα» με αυτά του Γερμανού πιλότου της Ferrari.

Δείτε την άτυχη στιγμή του Σεμπάστιαν Φέτελ:

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!