Φερστάπεν: «Ωραία να βρίσκεσαι στο βάθρο εδώ στο Σπα»

Gazzetta team
Φερστάπεν: «Ωραία να βρίσκεσαι στο βάθρο εδώ στο Σπα»
Ο νεαρός Ολλανδός ανέφερε, ότι έκανε «τον δικό του αγώνα», προσπαθώντας να αποφύγει τις κακοτοπιές και προσπερνώντας με σύνεση και χωρίς υπερβολικό ρίσκο.

Ο Μαξ Φερστάπεν γνωρίζει, ότι δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τους Φέτελ και Χάμιλτον στη διεκδίκηση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος της Formula 1, οπότε εφαρμόζει το ρητό «φασούλι το φασούλι γεμίζει το σακούλι». Ο νεαρός Ολλανδός πέρασε χάρη στην τρίτη θέση του στο Βελγικό Γκραν Πρι τον Ντάνιελ Ρικιάρντο στη βαθμολογία και ανέβηκε στην πέμπτη θέση με 120 βαθμούς έναντι 118 του Αυστραλού. Επίσης βρίσκεται σε απόσταση βολής 24 και 26 βαθμών από τους Μπότας και Ραϊκόνεν, οπότε δικαιούται να ονειρεύεται ακόμη και την τρίτη θέση της συνολικής κατάταξης.

Ο Mad Max οδήγησε στο Σπα ακριβώς με αυτή τη λογική, όπως φαίνεται και από τις δηλώσεις του: «Στην αρχή ήταν χαοτικά και έπρεπε να προσπεράσω μερικά αυτοκίνητα. Μετά αποφύγαμε τις δύσκολες καταστάσεις και κάναμε τον δικό μας αγώνα. Είναι όμορφα, να στέκεσαι στο βάθρο εδώ στο Σπα. Στο παρελθόν είχαμε μερικές φορές ατυχία εδώ, όμως συμβαίνουν αυτά.»

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!