Paris Match: «Δακρύζει ο Μίκαελ Σουμάχερ»

Gazzetta team
Paris Match: «Δακρύζει ο Μίκαελ Σουμάχερ»
Το γαλλικό περιοδικό αναφέρει, ότι ο Σούμι συγκινείται, όταν ατενίζει από το αναπηρικό καροτσάκι του το ελβετικό τοπίο, όμως εξακολουθεί να μη μιλά και να έχει απώλεια μνήμης.

Εντυπωσιακές αποκαλύψεις για την πορεία υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ κάνει το γαλλικό περιοδικό Paris Match. Οι δικηγόροι του επτά φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1 είχαν επιβεβαιώσει το 2015, ότι ο Σούμι δεν ήταν σε θέση να περπατήσει ή να σταθεί μόνος του όρθιος, ενώ δεν μπορούσε να μιλήσει και είχε απώλεια μνήμης. Το νέο – και προς το παρόν ανεπιβεβαίωτο - δημοσίευμα της Paris Match αναφέρει, ότι η ομάδα νοσηλείας και αποκατάστασης της υγείας του Σουμάχερ απαρτίζεται από 15 άτομα, μεταξύ των οποίων εξειδικευμένοι γιατροί και φυσιοθεραπευτές. Για να ανακτήσει ο 49χρονος ένα μέρος της μνήμης του, τον βάζουν να ακούει τον ήχο κινητήρων της Formula 1 και να κάθεται στο τιμόνι ενός Volkswagen Golf στους κήπους της ελβετικής βίλας του.

Οι καθημερινές φυσιοθεραπείες έχουν βελτιώσει ελάχιστα την εξέλιξη της υγείας του Γερμανού, ο οποίος είναι σε θέση «να κάνει μερικές χειρονομίες στην υδάτινη πισίνα του». Δύο συγγενείς του Σουμάχερ, που τον επισκέπτονται τακτικά και θέλουν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους, δήλωσαν σύμφωνα με το γαλλικό Paris Match, ότι ο Μίκαελ Σουμάχερ έχει μερικές φορές συναισθηματικά ξεσπάσματα. «Όταν τον βάζεις στο αναπηρικό καροτσάκι του να ατενίζει το υπέροχο πανόραμα των βουνών γύρω από τη λίμνη, δακρύζει μερικές φορές ο Μίκαελ», γράφει το δημοσίευμα, το οποίο δεν γνωρίζουμε κατά πόσον ανταποκρίνεται 100% στην πραγματικότητα.

Ας μην ξεχνάμε, ότι πριν λίγες ημέρες είχε δημοσιεύσει ελβετικό περιοδικό, ότι όλη η οικογένεια Σουμάχερ σχεδιάζει να μετακομίσει από την Ελβετία σε βίλα στη Μαγιόρκα. Ωστόσο το δημοσίευμα διαψεύσθηκε ως αναληθές από τη μάνατζερ του επτά φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή της Formula 1, Ζαμπίνε Κεμ, που δήλωσε, ότι η ισπανική βίλα αγοράστηκε ως παραθεριστική κατοικία της συζύγου και των παιδιών του Μίκαελ Σουμάχερ και ότι ο μεγάλος ασθενής θα συνεχίσει να διαμένει στην Ελβετία.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!