Αυτό είναι το συλλεκτικό βιβλίο της Ferrari με υπογραφή του Μαρκιόνε (pics)

Αυτό είναι το συλλεκτικό βιβλίο της Ferrari με υπογραφή του Μαρκιόνε (pics)

Αυτό είναι το συλλεκτικό βιβλίο της Ferrari με υπογραφή του Μαρκιόνε (pics)

Η ειδική έκδοση θα είναι διαθέσιμη τον Οκτώβριο και αποκτά μεγάλη σημασία, καθώς πρόκειται για μία από τις τελευταίες κινήσεις του Σέρτζιο Μαρκιόνε όσο ήταν εν ζωή.

Με το  PulseBet*, νιώθεις  το παλμό του  Live  στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Οι ιδιοκτήτες Ferrari διακρίνονται για το πάθος και την ευημερία τους, ενώ για να επιλέξουν ένα μοντέλο της ιταλικής φίρμας προφανώς δεν τους περισσεύει και το γούστο. Έτσι λοιπόν οτιδήποτε σχετίζεται με την αγαπημένη τους μάρκα, περιβάλλεται από καλαισθησία, πρωτοτυπία και πολυτέλεια. Όπως ακριβώς συμβαίνει και με το συλλεκτικό βιβλίο Ferrari Art Edition το οποίο θα είναι διαθέσιμο τον Οκτώβριο, όμως όσοι πιστοί το επιθυμούν διακαώς, μπορούν να το προ-παραγγείλουν ΕΔΩ.

Είναι αφιερωμένο εξ ολοκλήρου στη Ferrari, ενώ οι πρώτες 250 εκδόσεις του έρχονται με τις υπογραφές του πρόσφατα αποθανόντος Σέρτζιο Μαρκιόνε, του Τζον Έλκαν, καθώς επίσης και του υιού του Έντζο Φεράρι, Πιέρο. Το βιβλίο πέρα από την ήδη συλλεκτική του αξία, λαμβάνει ακόμη μεγαλύτερη σε συναισθηματικό επίπεδο, καθώς φαίνεται ότι αποτελεί μία από τις τελευταίες πράξεις του Μαρκιόνε, λίγο πριν τον θάνατο του.

Περίπου 1.947 αντίτυπα του Ferrari Art Edition θα κυκλοφορήσουν συνολικά, με τον αριθμό να συμβολίζει το έτος ίδρυσης της ιταλικής φίρμας, ενώ οι εκδόσεις από το 251 έως το 1.947 θα φέρουν μόνο την υπογραφή του Πιέρο Φεράρι. Σε ότι αφορά στην τιμή του, αναμένεται να κοστίζει σχεδόν όσο ένα αυτοκίνητο, αλλά όχι Ferrari, οπότε όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να ξεκινήσουν αποταμίευση, καθώς το κόστος του θα αγγίξει τα 25.000 ευρώ περίπου.