Θα θέσει βέτο ο Φερστάπεν για τον Σάινθ τζούνιορ;

Gazzetta team
Θα θέσει βέτο ο Φερστάπεν για τον Σάινθ τζούνιορ;
Ισπανικά μέσα υποστηρίζουν, ότι η Red Bull σκέφτεται τον Κάρλος Σάινθ τζούνιορ ως αντικαταστάτη του Ντάνιελ Ρικιάρντο και ότι ο Μαξ Φερστάπεν είναι αντίθετος σε σε μία τέτοια επιλογή.

Εξαλλος με τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης είναι ο σύμβουλος της Red Bull, Χέλμουτ Μάρκο. Ορισμένες εφημερίδες της ιβηρικής χώρας ανέφεραν σε δημοσιεύματά τους, ότι η Red Bull έχει στις επιλογές της τον Κάρλος Σάινθ τζούνιορ ως αντικαταστάτη του Ντάνιελ Ρικιάρντο από το 2019 και ότι ο Μαξ Φερστάπεν είναι πιθανόν να θέσει βέτο σε αυτή την περίπτωση. Τις φήμες διέλυσε ο σύμβουλος της Red Bull, Χέλμουτ Μάρκο, που τις χαρακτήρισε «ανοησίες», ενώ δήλωσε στην ισπανική εφημερίδα ‘’Diario Sport’’, ότι «η Red Bull είναι εκείνη, που αποφασίζει για το δίδυμο των οδηγών».

Πάντως, τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα μπορεί να έχουν μία βάση, καθώς οι σχέσεις μεταξύ των δύο συγκεκριμένων οδηγών της Formula 1 δεν είναι και οι καλύτερες. Φερστάπεν και Σάινθ τζούνιορ συνυπήρξαν το 2015 και το 2015 στην Toro Rosso, όπου έδωσαν πολλές μονομαχίες μεταξύ τους, αγνοώντας μάλιστα σε ορισμένες περιπτώσεις τις εντολές της ομάδας. Εξάλλου ο Ισπανός είχε νιώσει «ριγμένος» από τον γρήγορο προβιβασμό του Ολλανδού στη Red Bull.

Ως πιθανός διάδοχος του Ρικιάρντο στους «Ταύρους» φέρεται ο οδηγός της Red Bull, Πιερ Γκασλί, καθώς έχει καλές εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα και έχει εμπειρία από τον κινητήρα της Honda. Ο Σάινθ ακούγεται, ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με τη McLaren ως αντικαταστάτης του Στόφελ Βαντόρν.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!