Υπερασπίζεται τον Φέτελ ο Φερστάπεν
Δεκαπέντε γύροι έμεναν για τη λήξη του αγώνα και με εννέα δευτερόλεπτα προβάδισμα, από τον δεύτερο, όταν ο Σεμπάστιαν Φέτελ έχασε τον έλεγχο του μονοθεσίου του και βγήκε εκτός πίστας.
Ως αποτέλεσμα, ο Λιούις Χάμιλτον που είχε καλύψει έδαφος, κέρδισε τον αγώνα και πέρασε μπροστά στη βαθμολογία, από εκεί που λέγαμε πως αυτό το Σαββατοκύριακο ήταν η ευκαιρία του Φέτελ να κάνει μια μεγάλη διαφορά από τον πιλότο της Mercedes.
Ο Μαξ Φερστάπεν, σχολίασε το περιστατικό με τον Φέτελ και είπε: «Ήταν τυχαίο όλο αυτό, θα μπορούσε να είχε συμβεί στον οποιονδήποτε. Υπάρχουν παγίδες εκεί και ειδικά σε αυτή τη στροφή. Αν κλειδώσει ο τροχός έστω και για λίγο εκεί, αμέσως έχεις βγει έξω. Συνέβη και σε δύσκολες συνθήκες. Οπότε, περιστατικά σαν αυτά, μπορεί να συμβούν».
Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!