Οι καλύτερες στιγμές του εκπληκτικού Γκραν Πρι Γερμανίας! (vid)

Πέτρος Σηφαλάκης
Οι καλύτερες στιγμές του εκπληκτικού Γκραν Πρι Γερμανίας! (vid)
Όπως συνηθίζει η Formula 1, ανέβασε ένα βίντεο με τα highlights του χθεσινού αγώνα, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε ξανά τα πιο χαρακτηριστικά στιγμιότυπα.

Χθες, είδαμε ίσως τον πιο ανατρεπτικό αγώνα της χρονιάς έως τώρα και το πρωτάθλημα της Formula 1 παίρνει «φωτιά» με τις ανακατατάξεις και τα απρόοπτα που είδαμε. Αν δεν είχατε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τον αγώνα ζωντανά, το κανάλι της Formula 1 στο YouTube δημοσίευσε ένα βίντεο με τα highlights που συζητιούνται, μαζεμένα.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στη Sportingbet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας*. * Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις (21+)

Η τύχη και οι ικανότητες του Χάμιλτον, η ατυχία του Φέτελ και όλες οι κορυφαίες στιγμές, φτιάχνουν μια πλήρη εικόνα του γερμανικού Γκραν Πρι και αξίζει να το παρακολουθήσετε όλο! Να υπενθυμίσουμε ότι ο Λιούις Χάμιλτον πέρασε πια τον Σεμπάστιαν Φέτελ στη βαθμολογία για το πρωτάθλημα οδηγών και ο Κίμι Ράικονεν πλησίασε στους σαράντα βαθμούς πίσω από τον τιμέιτ του, κρατώντας την τρίτη θέση. Τέταρτος, με διαφορά εννέα βαθμών από τον Κίμι είναι ο Βαλτέρι Μπότας και δεκαέξι πίσω από αυτόν, βρίσκεται ο Ρικιάρντο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!