Φέτελ: «Θα είχαμε τη νίκη στο τσεπάκι μας»

Gazzetta team
Φέτελ: «Θα είχαμε τη νίκη στο τσεπάκι μας»
Ο οδηγός της Ferrari ανέφερε, ότι έκανε ένα μικρό λάθος, το οποίο εξελίχθηκε ωστόσο σε καταστροφικό λόγω της ολισθηρότητας της πίστας, ενώ τόνισε, ότι νιώθει πολύ θυμωμένος.

Για περισσότερους από 50 γύρους έλεγχε απόλυτα ο Φέτελ τον αγώνα στο Χόκενχαϊμ, μέχρι που γλίστρησε στην βρεγμένη πίστα, βγήκε εκτός, χτύπησε στα προστατευτικά λάστιχα και εγκατέλειψε. Ο Γερμανός οδηγός της Ferrari περιέγραψε το περιστατικό ως εξής: «Δεν ήταν ιδιαίτερα θεαματικό. Η επιφάνεια της πίστας ήταν σχετικά ολισθηρή. Εγώ φρενάρισα λίγο πιο αργά, οι πίσω τροχοί μπλοκάρισαν και αυτό συνέβη απλά στο λάθος σημείο για κάτι τέτοιο».

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

«Είμαι πολύ θυμωμένος, αν και δεν έκανα κάποιο μεγάλο λάθος. Ήταν ένα λαθάκι με σοβαρές επιπτώσεις. Εχω κάνει χειρότερα λάθη και δεν πρέπει, να είμαι τώρα τόσο σκληρός με την κριτική προς τον εαυτό μου. Ωστόσο με εκνευρίζει πολύ, επειδή συνέβη ειδικά εδώ. Και επειδή θα είχαμε αλλιώς τον αγώνα στο τσεπάκι», συμπλήρωσε ο Φέτελ, που πέρασε και πάλι δεύτερος στη βαθμολογία πίσω από τον Χάμιλτον

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!