Xάμιλτον: «Προσευχήθηκα πολύ πριν τον αγώνα»

Gazzetta team
Xάμιλτον: «Προσευχήθηκα πολύ πριν τον αγώνα»
O Λιούις Χάμιλτον τόνισε, ότι όλα πήγαν τέλεια για τον ίδιο και αποκάλυψε, ότι μόλις άρχισε η βροχή, γνώριζε πλέον ότι βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση, αν και η είσοδος του αυτοκινήτου ασφαλείας μπορούσε να προκαλέσει αναστάτωση.

Τρισευτυχισμένος εμφανίστηκε αμέσως μετά τον αγώνα στο Χόκενχαϊμ ο Χάμιλτον. Δικαιολογημένα βέβαια, αφού ο Βρετανός είχε βιώσει έναν πραγματικό εφιάλτη το Σάββατο στις κατατακτήριες δοκιμές, όμως σήμερα Κυριακή έκανε μία επική ανατροπή και νίκησε στο Γκραν Πρι Γερμανίας, αν και ξεκίνησε 14ος. Ο Χάμιλτον ρωτήθηκε από τον πρώην οδηγό της Formula 1, Ντέιβιντ Κούλθαρ, αν πίστευε πριν τον αγώνα, ότι θα μπορούσε να νικήσει και απάντησε με ειλικρίνεια τα εξής: «Ήταν πολύ δύσκολο από εκεί που ξεκίνησα, ωστόσο πάντα έχεις μία αμυδρή ελπίδα και πιστεύεις. Προσευχήθηκα πολύ πριν τον αγώνα, με ανέβασε ψυχολογικά η θερμή υποδοχή από το κοινό. Το αυτοκίνητο ήταν καταπληκτικό και εγώ πήγαινα όλην την ώρα, όσο πιο γρήγορα μπορούσα».

Ο Χάμιλτον αποκάλυψε, πότε άρχισε να νιώθει πιο αισιόδοξος, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Όταν άρχισε η βροχή, ήξερα ότι βρίσκομαι σε πλεονεκτική θέση. Ωστόσο είχα μία ανησυχία εξαιτίας της εμφάνισης του Αυτοκινήτου Ασφαλείας, επειδή ποτέ δεν γνωρίζεις, τι μπορεί να συμβεί με αυτό. Θέλω να ευχαριστήσω όλη την ομάδα και να αφιερώσω σε αυτήν τη νίκη μου».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!