Νίκι Λάουντα: «Αντιαθλητική συμπεριφορά από τη Ferrari»

Γιώργος Βαρίνος
Νίκι Λάουντα: «Αντιαθλητική συμπεριφορά από τη Ferrari»
Οι συγκρούσεις μεταξύ των οδηγών της Ferrari και των οδηγών της Mercedes στις δύο τελευταίους αγώνες της Formula 1 είναι «άδικες» και «δεν έχουν καθόλου πλάκα», λέει πολυ θυμωμένος ο Νίκι Λάουντα.

Όταν μιλά μια προσωπικότητα του διαμετρήματος του Λάουντα πρέπει να ακούμε με προσοχή τι λέει ,καθώς είναι πολύ σοβαρός και συνήθως μετράει τα λόγια του.

Ο μη εκτελεστικός πρόεδρος της Mercedes, Νίκι Λάουντα, ​​δήλωσε στο Motorsport.com: «Ο Λιούις έκανε μια απίστευτη δουλειά σήμερα, χωρίς καμία αμφιβολία. Όλα πήγαν σωστά. Το ατύχημα ήταν άδικο βασικά, επειδή είναι η δεύτερη φορά που η Ferrari μας χτυπά στον πρώτο γύρο και δεν είναι πλέον αστείο, αλλά έτσι είναι τα πράγματα.»

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ο Φέτελ στη Γαλλία πήρε ποινή πέντε δευτερολέπτων για το χτύπημα του Μπότας ενώ σήμερα ο Ράικονεν πήρε ποινή 10 δευτερολέπτων για τη σύγκρουση του Hamilton την Κυριακή. Ο Λάουντα δίνει την δική του εκδοχή «Πρώτα απ 'όλα ήταν λάθος όταν έδωσαν στον Φέτελ πέντε δευτερόλεπτα. Το είχα πει και τότε. Τουλάχιστον τώρα έδωσαν στον Ράικονεν 10 δευτερόλεπτα. Οι διοργανωτές συνειδητοποίησαν σωστά τι συμβαίνει εδώ. Αλλά έτσι είναι. Δεν έπρεπε να ήταν, αλλά για μένα, η δουλειά του Λιούις ήταν το πιο σημαντικό, που από τελευταίος ήρθε δεύτερος. Ήταν μια εκπληκτική εμφάνιση, αντάξια ενός πρωταθλητή. Τίποτε δεν είναι τυχαίο... Είμαι σίγουρος πως δίχως το χτύπημα από τον Κίμι θα είχε κερδίσει τον αγώνα.»

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!