Στάζει φαρμάκι για τον Ραϊκόνεν ο Τότο Βόλφ

Γιώργος Βαρίνος
Στάζει φαρμάκι για τον Ραϊκόνεν ο Τότο Βόλφ
Τον πόνο του λέει ο Τότο Βολφ στους δημοσιογράφους και το «τραβά» κάπως το θέμα χαρακτηρίζοντας ανίκανο τον Ράικονεν. Πολλά είναι ο Ράικονεν αλλά σίγουρα όχι ανίκανος... Είναι υπερβολικός ο Βολφ μέσα στον εκνευρισμό του για το οτι χάθηκε μια σίγουρη νίκη.

Ένας θυμωμένος Τότο Βολφ κάνει δηλώσεις στο Sky σχετικά με τον αγώνα «Στο Λε Καστελέ (στον αγώνα της Γαλλίας) ήταν ο Φέτελ που χτύπησε τον Βάλτερι και τώρα ο Ράικονεν χτυπά τον Λιούις. Πως θέλετε να νοιώθω; Είμαι πολύ θυμωμένος. Θα μπορούσα να πως πως είναι αγωνιστικό συμβάν αλλά ο Τζέιμς Άλλισον λέει πως είναι σκόπιμο ή είναι ανίκανοι. Οι βαθμοί των κατασκευαστών είναι πολλοί. Η ομάδα μας έκανε εκπληκτική δουλειά αυτό το Σαββατοκύριακο, έχουμε τόσο μεγάλη υποστήριξη αλλά και τόση πίεση όλοι μας. Είναι ενδιαφέρουσες αυτές οι τακτικές -θα έλεγα- από την πλευρά τους (να του χτυπούν και να τους βγάζουν έξω), αλλά θα κάνουμε ό, τι μπορούμε για να το πολεμήσουμε και να βελτιώσουμε την θέση μας στους επόμενους αγώνες».

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Αν και απογοητευμένος, ο Βολφ είπε ότι η Mercedes έκανε το σωστό να μην αλλάξει τα ελαστικά κατά τη διάρκεια της πρώτης περιόδου του αυτοκινήτου ασφαλείας. «Νομίζω ότι λειτούργησε επειδή κερδίσαμε τη 2η θέση είχαμε τελικά δίκιο. Οι θέσεις δύο και τέσσερα ήταν καλύτερες από αυτές που θα είχαμε αν αλλάζαμε λάστιχα. Ήταν απολύτως η σωστή στρατηγική, αλλά γνωρίζαμε ότι θα ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα στο τέλος του αγώνα.»

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!