Φερστάπεν: «Λείπουν άλογα από τη Red Bull, δεν... τραβάει»!

Φερστάπεν: «Λείπουν άλογα από τη Red Bull, δεν... τραβάει»!
Αργό, θεωρεί πως είναι το μονοθέσιο που οδηγεί ο Μαξ Φερστάπεν και τον προβληματίζει η μειωμένη του επιτάχυνση σε μερικές στροφές, που του στοιχίζει σε χρόνο!

Μας φαίνεται απίστευτο, αν κάποιος μας χαρακτηρίσει ένα μονοθέσιο της Formula 1 «αργό», όμως ο Μαξ Φερστάπεν το λέει ξεκάθαρα και έχει τους λόγους του. Δεν εννοεί φυσικά, ότι η Red Bull του είναι... ψόφια, αλλά τη συγκρίνει με τον ανταγωνισμό και τεκμηριώνει τις αιτίες που τον κάνουν να χάνει μερικά δέκατα του δευτερολέπτου.

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

«Αν σου λείπουν 70 με 80 άλογα ξέρεις ότι έχεις δύσκολο έργο. Μεγάλο πρόβλημα έχουμε και όταν μπαίνουμε σε γρήγορες στροφές, μετά θες να επιταχύνεις ξανά και ο κινητήρας απλά δεν τραβάει. Ξέρουμε ότι δεν έχουμε την ισχύ. Και στις πατημένες στροφές, που χάνεις ταχύτητα λόγω του στριψίματος, χάνουμε ακόμη περισσότερο. Επίσης όταν χάνεις περισσότερο από ένα δευτερόλεπτο στις ευθείες ξέρεις πως θα έχεις δύσκολο Σαββατοκύριακο αλλά στην πραγματικότητα, είμαι σχετικά ευχαριστημένος με τη συμπεριφορά του αυτοκινήτου, δεν έχω κάτι να παραπονεθώ» είπε ο Ολλανδός πιλότος της Red Bull.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!