Πορτοκαλί κατασκήνωση για τον Φερστάπεν στην Αυστρία

Gazzetta team
Πορτοκαλί κατασκήνωση για τον Φερστάπεν στην Αυστρία
Πάνω από 18.000 Ολλανδοί θα «εισβάλλουν» στην Αυστρία, για να παρακολουθήσουν τον Μαξ Φερστάπεν. Για τη διαμονή τους έχει δημιουργηθεί ένα ολόκληρο «χωριό» με εκατοντάδες αντίσκηνα!

Σε παροξυσμό βρίσκονται οι Ολλανδοί εξαιτίας του Μαξ Φερστάπεν, οι οποίοι ενδεχομένως να βρίσκουν παρηγοριά στα –καλά και κακά κατορθώματα- του νεαρού οδηγού της Formula 1 για την απουσία της εθνικής ομάδας τους από το Μουντιάλ του 2018. Από το απόγευμα της Πέμπτης, 28 Ιουνίου, καταφθάνουν χιλιάδες οπαδοί του Mad Max στην Αυστρία, για να δουν τον οδηγό της Red Bull στο Γκραν Πρι της Αυστρίας και αυτό αναμένεται να συνεχιστεί και το επόμενο τριήμερο.

Μάλιστα στο πλαίσιο αυτής «της εισβολής» δημιουργήθηκε σε μία έκταση 150 στρεμμάτων μερικές εκατοντάδες μέτρα από την πίστα του Σπίλμπεργκ μία κατασκήνωση με την ονομασία Max Verstappen Village. Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της Formula 1, όπου δημιουργείται κάτι τέτοιο για να εξυπηρετηθούν οι οπαδοί ενός πιλότου.

Τα 800 αντίσκηνα είναι βεβαίως στο πορτοκαλί χρώμα των «οράνιε», ενώ προβλέπονται και 50 πολυτελή κοντέινερ με δική τους τουαλέτα. Επιπρόσθετα έχουν στηθεί ακριβώς δίπλα στην πίστα άλλες 200 σκηνές για τους Ολλανδούς φίλους του Φερστάπεν.

Στο συγκεκριμένο χωριό επιτρέπεται η είσοδος μόνον με εισιτήριο και οι εγκαταστάσεις του περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων μία μεγάλη σκηνή με κέτερινγκ και τεράστιες οθόνες, η οποία διαθέτει χωρητικότητα 3.000 ατόμων. Επίσης υπάρχει ένας αχανής χώρος στάθμευσης για 1.200 τροχόσπιτα Ολλανδών επισκεπτών, ο αριθμός των οποίων εκτιμάται ότι θα ξεπεράσει τις 18.000 το τετραήμερο του Γκραν Πρι της Αυστρίας.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!