H σύγκρουση του Φέτελ με τον Μπότας στο Γκραν Πρι Γαλλίας (vid)

Gazzetta team
H σύγκρουση του Φέτελ με τον Μπότας στο Γκραν Πρι Γαλλίας (vid)
Χαμός στην εκκίνηση του Γκραν Πρι Γαλλίας, όπου ο Φέτελ συγκρούστηκε με τον Μπότας και τιμωρήθηκε με ποινή 5 δευτερολέπτων, ενώ είχαμε και σύγκρουση μεταξύ Οκόν και Γκασλί.

Τα είχε όλα η εκκίνηση του Γκραν Πρι Γαλλίας. Τα πρώτα μέτρα στην πίστα Πολ Ρικάρ αποδείχθηκαν προβληματικά για τον Σεμπάστιαν Φέτελ, που ξεκίνησε τρίτος από τη δεύτερη σειρά εκκίνησης και προσπάθησε να προσπεράσει τον δεύτερο Βαλτέρι Μπότας. Ωστόσο ο Γερμανός έκανε λάθος εκτίμηση, με αποτέλεσμα να βρει το μπροστινό μέρος της Ferrari του πίσω δεξιά στη Mercedes του Μπότας και να αναγκαστούν να βγουν και τα δύο μονοθέσια στα πιτ για επισκευή και αλλαγή ελαστικών, ενώ παράλληλα μπήκε στην πίστα το αυτοκίνητο ασφαλείας. Τελικά, ο Γερμανός θεωρήθηκε από τους αγωνοδίκες υπεύθυνος της σύγκρουσης και τιμωρήθηκε με ποινή πέντε δευτερολέπτων, την οποία εξέτισε κατά το πιτ στοπ του.

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Σχεδόν την ίδια στιγμή είχαμε και άλλη μία σύγκρουση μεταξύ του Οκόν και του Γκασλί, εξαιτίας της οποίας αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν και οι δύο Γάλλοι ενώπιον του κοινού της πατρίδας τους. Και αυτό το συμβάν διερευνάται και πρόκειται να ανακοινωθεί σύντομα η απόφαση των αγωνοδικών.

Δείτε το σχετικό βίντεο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!