Ο Λεκλέρκ εντυπωσίασε τον Φέτελ και τον Χάμιλτον

Gazzetta team
Ο Λεκλέρκ εντυπωσίασε τον Φέτελ και τον Χάμιλτον
Ο Τσαρλς Λεκλέρκ κατάφερε να μπει στο σημερινό Q3 της Γαλλίας με την Alfa Romeo Sauber του και εκτός από όλους εμάς, εντυπωσίασε τον Σεμπάστιαν Φέτελ και τον Λιούις Χάμιλτον!

Εξαιρετικός σήμερα ο Τσαρλς Λεκλέρκ, ήταν ανταγωνιστικός σε όλη την περίοδο των κατατακτηρίων και... απογειώθηκε όταν μπήκε στο Q3! Ο οδηγός της Alfa Romeo Sauber τελείωσε στην όγδοη θέση, πραγματικά εντυπωσιακό και όλα αυτά, λίγες μέρες μετά τις φήμες που τον θέλουν τον νέο πιλότο της Ferrari στη θέση του Κίμι Ράικονεν!

Ο Λιούις Χάμιλτον, είπε για τον Λεκλέρκ: «Είναι πολύ, πολύ εντυπωσιακό που τον είδαμε στο Q3. Είμαι πολύ χαρούμενος για εκείνον, ειδικά με αυτό το αυτοκίνητο, έκανε εξαιρετική δουλειά και πιθανότατα έχει πολλά ακόμη να προσφέρει. Αυτά περιμένεις από έναν καλό οδηγό», ενώ στη συνέχεια, ο Σεμπάστιαν Φέτελ είπε:

«Είδα στην οθόνη τον επικεφαλής της Sauber να είναι χαρούμενος και σκέφτηκα πως κάποιος από τους οδηγούς του θα τα πήγε καλά στο Q2. Η όγδοη θέση είναι ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα, η αλήθεια είναι πως βρίσκονται αρκετά πίσω με το αυτοκίνητο. Είναι καλό για εκείνον και για τη Sauber που έχει την ευκαιρία να σκοράρει κάποιους βαθμούς».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!