Φέτελ: «Nίκη με διαφορά τη Σουηδία ή αποκλειόμαστε»

Gazzetta team
Φέτελ: «Nίκη με διαφορά τη Σουηδία ή αποκλειόμαστε»
Ο Γερμανός Φέτελ βλέπει σήμερα το βράδυ νίκη με πολλά γκολ για την εθνική του ομάδα, όμως ο Σουηδός Έρικσον πιστεύει ότι θα πετάξουν έξω τους Γερμανούς από το Μουντιάλ.

Το Σάββατο στις 9 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί στο Σότσι ο κρίσιμος αγώνας μεταξύ Γερμανίας και Σουηδίας για το Μουντιάλ 2018. Ο Γερμανός Σεμπάστιαν Φέτελ της Ferrari και ο Σουηδός Μάρκους Έρικσον της Alfa Romeo - Sauber αγωνιούν μαζί με τους συμπατριώτες τους για αυτό το καθοριστικό παιχνίδι και δίνουν τα δικά τους προγνωστικά.

Ο τέσσερις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1, που ξέρει και…μπαλίτσα, έκανε την εξής πρόβλεψη: «Είτε θα νικήσουμε σήμερα με διαφορά είτε θα αποκλειστούμε. Δεν πιστεύω, ότι θα υπάρξει αποτέλεσμα με μικρή διαφορά και λίγα γκολ».

Το Παγκόσμιο παίζεται στη Novibet με προσφορά* ημέρας και δεκάδες ειδικά στοιχήματα! *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Αν πιστεύετε πάντως, ότι θα παρακολουθήσει ο Φέτελ τον αγώνα σε κάποιο ξενοδοχείο, κοντά στην πίστα Λε Καστελέ όπου πραγματοποιείται την Κυριακή το Γκραν Πρι Γαλλίας, πέφτετε έξω. Ο Γερμανός, που ανήκει στους πιο σφιχτοχέρηδες πιλότους της Formula 1, θα δει το παιχνίδι στο προσωπικό του motorhome και εξήγησε και τον λόγο, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν είμαι τρελός. Εκεί κοστίζει η διανυκτέρευση 2.500 ευρώ».

Εντελώς διαφορετική άποψη με τον πιλότο της Ferrari έχει ο Μάρκους Ερικσον. Ο Σουηδός οδηγός της Alfa Romeo – Sauber υποσχέθηκε στους Φέτελ και Χούλκενμπεργκ μία καυτή βραδιά στο χορτάρι και τους ‘’απείλησε’’ με μία δήλωση όλο αυτοπεποίθηση: «Θα σας πετάξουμε έξω εσάς τους Γερμανούς».

Μεγάλες κουβέντες ή μήπως γίνει όντως η έκπληξη και μείνει η Γερμανία εκτός νυμφώνα ήδη από τους ομίλους; Σε λίγες ώρες θα γνωρίζουμε περισσότερα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!