«Γκραν Πρι αναμνήσεων» στην έκθεση του Σουμάχερ (vid)

Gazzetta team
«Γκραν Πρι αναμνήσεων» στην έκθεση του Σουμάχερ (vid)
16 αγωνιστικά μοντέλα, 50 τρόπαια, 25 κράνη και πάνω από 200 διαφορετικά αντικείμενα της προσωπικής συλλογής του Μίκαελ Σουμάχερ περιλαμβάνει η έκθεση, που εγκαινιάστηκε στην Κολωνία.

O επτά φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής στη Formula 1, Μίκαελ Σουμάχερ, έχει γράψει ιστορία στις πίστες και μια έκθεση για εκείνον είναι κάτι πραγματικά λίγο, μπροστά σε όσα έχει πετύχει. Το μικρό μουσείο φιλοξενεί πράγματα της προσωπικής του συλλογής, δεκαέξι αγωνιστικά μονοθέσια που περιλαμβάνουν αυτοκίνητα της Ferrari, της Benetton, ακόμη και της Jordan, αλλά και διάφορα κράνη του Γερμανού.

Θα είναι ανοικτή για το κοινό επτά ημέρες την εβδομάδα και άνευ αντιτίμου, σαν ένα «ευχαριστώ» στους θαυμαστές του Σουμάχερ, σύμφωνα με την προσωπική του μάνατζερ, Σαμπίν Κεμ. «Τα εκθέματα είναι μοναδικά αντικείμενα της προσωπικής του συλλογής, το γεγονός ότι η έκθεση λαμβάνει χώρα εδώ στην Κολωνία, είναι τέλειο για εμάς. Μερικά μόλις χιλιόμετρα από τον τόπο καταγωγής του Μίκαελ» είπε επίσης.

Θυμίζουμε πως ο Μίκαελ Σουμάχερ ακόμη βρίσκεται κατάκοιτος στο κρεβάτι, μετά από τον φοβερό τραυματισμό που είχε το 2013 στις Άλπεις κάνοντας σκι. Πραγματικά, ελπίζουμε σε ένα θαύμα για να μπορέσει να έχει ξανά επικοινωνία με το περιβάλλον και οι πληροφορίες που δίνει στη δημοσιότητα η οικογένειά του είναι από μηδαμινές έως ελάχιστες.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!