Και ο Πελέ τα είχε κάνει μαντάρα με την καρό σημαία! (vids)

Gazzetta team
Και ο Πελέ τα είχε κάνει μαντάρα με την καρό σημαία! (vids)
Το φιάσκο με το μοντέλο Γουίνι Χάρλοου να κυματίζει την καρό σημαία 1 γύρο πριν την λήξη του Γκραν Πρι του Καναδά, δεν ήταν το πρώτο που έχουμε δει να συμβαίνει.

Το Παγκόσμιο παίζεται στη Novibet με προσφορά* ημέρας και δεκάδες ειδικά στοιχήματα! *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Πολλοί δυσφόρησαν με την κατάληξη του πρόσφατου Γκραν Πρι στον Καναδά, όπου το μοντέλο Γουίνι Χάρλοου είτε είχε την φαεινή ιδέα, είτε την... παρέσυραν, να κυματίσει την καρό σημαία 1 γύρο πριν την λήξη του αγώνα, με αποτέλεσμα να «αγχώσει» τόσο τους οδηγούς που μάχονταν εντός πίστας, όσο και τον κόσμο που παρακολουθούσε. Τελικά τα χειρότερα αποφεύχθηκαν, όμως κάποιοι έσπευσαν να γίνουν ακόμη πιο επικριτικοί, λέγοντας ότι «δεν γίνεται η καρό σημαία να βρίσκεται στα χέρια ενός μοντέλου».


Από ότι φαίνεται όμως η Γουίνι Χάρλοου δεν ήταν η πρώτη παθούσα, καθώς έχουν προηγηθεί αντίστοιχα σκηνικά, τόσο με τον Πελέ το 2002 στο Ιντερλάγος, όταν είχε κυματίσει την καρό σημαία με καθυστέρηση (!), ενώ και το 2014 στο Γκραν Πρι της Κίνας συνέβη κάτι αντίστοιχο με αυτό του φετινού αγώνα στο Μόντρεαλ. Ας θυμηθούμε αρχικά τι συνέβη με τον Βραζιλιάνο Μάγο της μπάλας:


Δείτε παρακάτω τι συνέβη στην Κίνα το 2014, καθώς και φέτος στον Καναδά:

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!