Αισιόδοξος ο Λιούις Χάμιλτον: Βλέπει πτώση της Ferrari

Gazzetta team
Αισιόδοξος ο Λιούις Χάμιλτον: Βλέπει πτώση της Ferrari
Ο Βρετανός πιλότος της Mercedes βρέθηκε πλέον πίσω από τον Φέτελ στην κατατάξη του Πρωταθλήματος, μετά την χθεσινή πέμπτη θέση στο Γκραν Πρι του Καναδά.
Ο Λιούις Χάμιλτον μπορεί να έχασε το προβάδισμα στο Πρωτάθλημα από τον Σεμπάστιαν Φέτελ (ο Γερμανός είναι πλέον μπροστά με 1 βαθμό), όμως παραμένει αισιόδοξος για την τελική έκβαση του τίτλου τόσο στους οδηγούς όσο και στους κατασκευαστές, αρκεί η Mercedes να συνεχίσει να πιέζει τη Ferrari.
Ο Βρετανός οδηγός προτρέπει τους μηχανικούς της Mercedes να συνεχίσουν να βελτιώνουν την W09 και δίνει το σύνθημα της αντεπίθεσης εν όψει του γαλλικού Γκραν Πρι σε δύο εβδομάδες, δηλώνοντας χαρακτηριστικά:
«Δεν υπάρχει λόγος να χάσουμε την ψυχραιμία μας, πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε ότι κάνουμε μέχρι σήμερα, να βάλουμε τα κεφάλια μας κάτω και να συνεχίσουμε να πιέζουμε, καθώς είναι δεδομένο ότι θα κάνουν το λάθος (σ.σ. η Ferrari). Πρέπει να μην σταματήσουμε την πίεση προς αυτούς, κάτι που δεν το πετύχαμε στον Καναδά, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα το καταφέρουμε στον επόμενο αγώνα».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!