«Πρέπει να ξυπνήσουμε», λέει ο Βολφ

Γιώργος Βαρίνος
«Πρέπει να ξυπνήσουμε», λέει ο Βολφ
Ο διευθυντής της ομάδας της Mercedes, Τότο Βολφ, λέει ότι η ομάδα του πρέπει να «ξυπνήσει» μετά την ήττα του στο καναδικό Grand Prix - ενώ ανέφερε, ότι ενδέχεται να υπάρξουν συνέπειες για τα λάθη, που σημειώθηκαν το Σαββατοκύριακο.

Τα νέα παιχνίδια της Novomatic, με εντυπωσιακά γραφικά και δυνατό ήχο, μόλις έφτασαν στην Sportingbet.gr! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Με τη νίκη του Φέτελ στον Καναδά, ο Τότο Βολφ εμφανίστηκε αναστατωμένος από τον τρόπο με τον οποίο εξελίχθηκαν τα πράγματα σε μια πίστα στην οποία η Mercedes θεωρητικά θα κυριαρχούσε. Μιλώντας στο αυστριακό κανάλι ORF, ο Τότο Βολφ είπε ότι το μόνο θετικό ήταν ο περιορισμός των ζημιών από την 2η θέση του Βάλτερι Μπότας.
«Δεν είναι ένα αποτέλεσμα που ταιριάζει σε μας. Πρέπει να το αντιμετωπίσω ψυχρά. Είναι μια καλή πίστα για εμάς, είχαμε την ταχύτητα και χάσαμε την pole για πολύ λίγο, αλλά όλο το Σαββατοκύριακο κάναμε μικρά λάθη. Πρέπει να ξυπνήσουμε.»
Όταν ρωτήθηκε αν θα υπάρξουν συνέπειες ως προς το αποτέλεσμα, ο
Τότο Βολφ είπε: «Αυτό είναι απαραίτητο ... Θα το εξετάσουμε εσωτερικά. Αυτός ο κακός τερματισμός του Λούις μπορεί να μας στοιχίσει στο τέλος...».

Το Σαββατοκύριακο σημαδεύτηκε από το γεγονός ότι η Mercedes αναγκάστηκε να καθυστερήσει την έλευση του νέου κινητήρα λόγω ανησυχιών περί αξιοπιστίας, ενώ η κακή επιλογή ελαστικών hypersoft που είχε στη διάθεσή της, της δημιούργησε προβλήματα.
Στον αγώνα, ο Χάμιλτον αντιμετώπισε πρόβλημα ψύξης του κινητήρα, το οποίο προκάλεσε ένα πρόωρο pit stop, έτσι ώστε η ομάδα να μπορέσει να κάνει αλλαγές για να βοηθήσει στην επίλυση του προβλήματος. Ο μη εκτελεστικός πρόεδρος της Mercedes - Benz, Νίκι Λάουντα, είπε στο Sky ότι η Mercedes πρέπει να μην υποτιμά τη δουλειά που έχει κάνει η Ferrari για να βοηθήσει τον Σεμπάστιαν Φέτελ να νικήσει. «Πρώτα απ 'όλα δεν μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε τον καινούργιο μας κινητήρα. Αλλά πρέπει να πούμε ότι η Ferrari ως πακέτο είναι απίστευτη. Το αυτοκίνητο τους είναι φανταστικό και ο κινητήρας τους -ειδικά στην κατανάλωση καυσίμων- είναι τρομερά αποδοτικός σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Πιστεύω λοιπόν ότι πρέπει να δουλέψουμε σκληρά. Η Red Bull ήταν μια έκπληξη, γιατί πιστεύαμε πως ήταν πίσω από εμάς αλλά τελικά δεν ήταν. Έτσι είναι όμως οι αγώνες...»

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!