Βολφ: «Κάναμε λάθος με τα Ηypersoft ελαστικά»

Gazzetta team
Βολφ: «Κάναμε λάθος με τα Ηypersoft ελαστικά»
Ο Τότο Βολφ παραδέχθηκε, ότι θα έπρεπε να είχε φέρει η Mercedes περισσότερα Hypersoft ελαστικά στον Καναδά, για να τα χρησιμοποιήσει στις κατατακτήριες δοκιμές.

Η Mercedes πήρε μαζί της στον Καναδά μόνον πέντε σετ Hypersoft ελαστικών, ενώ οι βασικοί της αντίπαλοι Ferrari και Red Bull από οκτώ. Γι αυτό οι Χάμιλτον και Μπότας δεν έκαναν χρήση των ελαστικών με την πιο μαλακή γόμα από όλες στις κατατακτήριες δοκιμές του Γκραν Πρι Καναδά. Ο Τότο Βολφ παραδέχθηκε το λάθος λέγοντας, ότι «το να μην δώσουμε στους οδηγούς αρκετό χρόνο με τα Hypersoft, είναι κάτι, που θα το είχαμε αλλάξει, αν μπορούσαμε». Ο Αυστριακός εξήγησε, ότι οι επιλογές των ομάδων και οι παραγγελίες προς την Pirelli γίνονται πολύ νωρίτερα, αλλιώς θα είχαν αποφασίσει διαφορετικά. «Οι δοκιμές στο Αμπού Ντάμπι μας οδήγησαν σε αυτές τις αποφάσεις, οι οποίες είναι δεσμευτικές», υπογράμμισε και ο ίδιος ο Λιούις Χάμιλτον για την επιλογή της ομάδας του, η οποία ενδεχομένως να του κόστισε ακόμη και την pole position.

Bet royale* Ποιος θα επιβιώσει; Έπαθλο 10,000€! *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

«Θα επανεξετάσουμε αυτό το Σαββατοκύριακο και θα αποδεχθούμε, ότι εκ των υστέρων θα ήταν ωραία, αν είχαμε περισσότερο χρόνο προετοιμασίας με Hypersoft, ωστόσο δεν συνέβη αυτό», συμπλήρωσε ο οδηγός της Mercedes.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!