Ρικιάρντο: «Γιατί όχι βάθρο;»

Gazzetta team
Ρικιάρντο: «Γιατί όχι βάθρο;»
Ο οδηγός της Red Bull θεωρεί εφικτό τον τερματισμό του στην πρώτη τριάδα, εξηγεί τις προϋποθέσεις για κάτι τέτοιο και πιστεύει, ότι οι πρώτοι γύροι θα καθορίσουν τον αγώνα.

Ο Ντάνιελ Ρικιάρντο σημείωσε τον έκτο καλύτερο χρόνο στις κατατακτήριες δοκιμές του Γκραν Πρι Καναδά και θα ξεκινήσει από την τρίτη σειρά. Ο Αυστραλός πιστεύει ωστόσο, ότι μπορεί να πλασαριστεί υπό προϋποθέσεις στην πρώτη τριάδα και να ανέβει στο βάθρο. «Αν πάει καλά η εκκίνηση και κερδίσουμε μία – δύο θέσεις, τότε μία θέση στο βάθρο δεν είναι μη ρεαλιστική. Χρειάζεται όμως να καταφέρουμε να διατηρήσουμε τα Hypersoft ελαστικά έως τον ‘’γύρο Χ’’ στη ζωή, ώστε να εφαρμόσουμε μία στρατηγική ενός πιτ στοπ», εξήγησε ο οδηγός της Red Bull.

500+ κορυφαία παιχνίδια καζίνο για ατέλειωτη διασκέδαση. (21+)

Ο Ρικιάρντο δεν αποκλείει, ότι ο ομόσταβλός του Μαξ Φερστάπεν θα μπορούσε να βάλει υποψηφιότητα για τη νίκη. «Είναι πιθανόν», ανέφερε ο Αυστραλός και συμπλήρωσε τα εξής: «Βεβαίως θα επιθυμούσα να νικήσω εγώ ο ίδιος. Θα δούμε όμως. Πιστεύω, ότι οι πρώτοι γύροι θα καθορίσουν τη συνέχεια του αγώνα. Αν έχουμε μία καλή εικόνα σε αυτό το πρώτο μέρος, τότε θα μπορούσαμε να βρεθούμε σε μία θέση με καλές προοπτικές».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!