Σαμπάνια νίκης στο παπούτσι του Ρικιάρντο για τον Πρίγκηπα Αλβέρτο (vid)

Gazzetta team
Σαμπάνια νίκης στο παπούτσι του Ρικιάρντο για τον Πρίγκηπα Αλβέρτο (vid)
Η ευτυχία των ανθρώπων της Red Bull για την νίκη του Ρικιάρντ στο Μονακό καθώς και οι… λίγες υπόλοιπες ενδιαφέρουσες στιγμές μέσω των ασυρμάτων των μονοθεσίων.

Στη σφαίρα του θρύλου θα ανήκει σε λίγα χρόνια η πρόταση του Κρίστιαν Χόρνερ να κεράσει ο Ρικιάρντο, τον Πρίγκηπα Αλβέρτο σαμπάνια νίκης από το παπούτσι του. Ο Χόρνερ όταν ολοκληρώθηκαν οι 78 γύροι του αγώνα στο Μόντε Κάρλο μίλησε στον ασύρματο του Αυστραλού και αφού του έδωσε συγχαρητήρια συνέχισε στο ίδιο πνεύμα ενθουσιασμού και είπε, «Δώσε στον Πρίγκηπα το παπούτσι»!

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Η σαμπάνια νίκης από το παπούτσι είναι ένα σήμα κατατεθέν του Ρικιάρντο ο οποίος μπορεί να μην προχώρησε στην τόσο τολμηρή κίνηση να το προσφέρει στον Αλβέρτο, παρουσιάστηκε ωστόσο στο πόντιουμ μπροστά στους βασιλικούς επισήμους του Πριγκηπάτου …μονοσάνδαλος!

Στο video με τις συνομιλίες των οδηγών με τους μηχανικούς τους, μπορείτε να ακούσετε όλα τα παραπάνω καθώς και άλλες δύσκολες στιγμές που έζησαν οι πρωταγωνιστές του Γκραν Πρι του Μονακό. Χειρότερη ασφαλώς αυτή του Σαρλ Λεκλέρκ ο οποίος χωρίς φρένα έπεσε πάνω στον Μπρέντον Χάρτλεϊ. Ο νεαρός Μονεγάσκος παραδέχτηκε πως έπρεπε να προφυλάξει τα φρένα του πριν φτάσει σε αυτό το σημείο, το διαπίστωσε όμως αφού πρώτα είχε διαλύσει και τα δύο μονοθέσια.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!