Χάμιλτον: «Βόλτα και όχι κανονικός αγώνας το Μονακό»

Gazzetta team
Χάμιλτον: «Βόλτα και όχι κανονικός αγώνας το Μονακό»
Xάμιλτον και Ρικιάρντο χαρακτήρισαν το Γκραν Πρι στο Πριγκιπάτο βαρετό, καθώς δεν ευνοεί καθόλου τις προσπεράσεις και κρίνεται σε μεγάλο βαθμό στις κατατακτήριες δοκιμές.

Μπορεί να θεωρείται το Μονακό ως ο ιστορικότερος και λαμπερότερος αγώνας της Formula 1, όμως για τους οδηγούς αποτελεί μία μάλλον βαρετή υπόθεση. Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του εφετινού νικητή Ντάνιελ Ρικιάρντο, που ανέφερε, ότι «επειδή πρόκειται για μία τόσο στενή πίστα, μπορείς να πας ανάλογα με την περίπτωση αργά. Υπήρξαν φάσεις, όπου πραγματικά ‘’σερφάριζα’’, γιατί είναι τόσο δύσκολο να προσπεράσεις εδώ».

Παρόμοια ήταν και η άποψη του Λιούις Χάμιλτον. Ο τρίτος του εφετινού Γκραν Πρι του Μονακό υποστήριξε μάλιστα, ότι «από τον έκτο γύρο και μετά πηγαίναμε βόλτα. Πραγματικά, πηγαίναμε βόλτα. Αυτό δεν ήταν πραγματικός αγώνας. Απλά οδηγούσαμε μέχρι να τελειώσει. Δεν γνωρίζω, αν είναι αυτό τόσο ενδιαφέρον για τους θεατές».

Εδώ να συμπληρώσουμε, ότι Ρικιάρντο ανακηρύχθηκε «Οδηγός του Αγώνα στο Μονακό» στη σχετική ψηφοφορία μεταξύ των φίλων της Formula 1.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!