Η απόλυτη χλιδή στο Γκραν Πρι του Μονακό (pics)

Gazzetta team
Η απόλυτη χλιδή στο Γκραν Πρι του Μονακό (pics)
Ο αγώνας στο Μονακό είναι ο πιο κοσμοπολίτικος και λαμπερός της Formula 1. Σε αυτό συμβάλλουν τα απειράριθμα κότερα, που καταπλέουν στο Πριγκιπάτο με την ευκαιρία του Γκραν Πρι!

Πουθενά αλλού στον πλανήτη δεν παρατηρείται τέτοιος συνωστισμός χλιδάτων θαλαμηγών σε μία μαρίνα, όπως στο Μόντε Κάρλο τις ημέρες του Γκραν Πρι της Formula 1. Μιλάμε για σκάφη, πολλά από τα οποία ξεπερνούν σε μήκος τα 75 μέτρα, με σουίτες για τους επώνυμους επιβάτες τους και με ρεζερβουάρ εκατοντάδων χιλιάδων λίτρων, προκειμένου να αντεπεξέλθουν στους «αχόρταγους» κινητήρες τους.

Εκτός από τις θαλαμηγούς, σταθμεύουν αυτές τις ημέρες μέσα και έξω από τη μαρίνα του Μονακό και μεγάλα κρουαζιερόπλοια με επιβάτες, που έχουν χρυσοπληρώσει τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν με αυτόν τον γκλαμουράτο τρόπο το Γκραν Πρι της Formula 1. Ιδιαίτερη αναφορά αξίζει στο σκάφος Azzam, που αγκυροβόλησε στο Πριγκιπάτο και αποτελεί τη μεγαλύτερη ιδιωτική θαλαμηγό στον πλανήτη με 193 μέτρα μήκος και έξι ορόφους!

Δείτε ορισμένα από τα εντυπωσιακότερα σκάφη, που έχουν «παρκάρει» αυτές τις ημέρες στο Μονακό, στη συλλογή των φωτογραφιών η οποία ακολουθεί.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!