Ρόσμπεργκ: «Να πάει ο Ρικιάρντο στη Ferrari»

Gazzetta team
Ρόσμπεργκ: «Να πάει ο Ρικιάρντο στη Ferrari»
Ο πρώην Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1 συμβουλεύει τον Αυστραλό να μεταγραφεί στη Ferrari, όπου πιστεύει ότι θα δημιουργήσει αχτύπητο δίδυμο με τον Φέτελ.

Ο Νίκο Ρόσμπεργκ θέλει να κάνει…συνταξιούχο τον Κίμι Ραϊκόνεν, καθώς συνιστά στον Ρικιάρντο να αποφασίσει το μεγάλο βήμα και να πάει στη Ferrari. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2016, «ο Ρικιάρντο πρέπει να πάει στη Ferrari. Με τον Φέτελ τα είχε πάει ήδη πολύ καλά στη Red Bull. Δεν γνωρίζω βέβαια, αν θα αρέσει αυτό στον Φέτελ, γιατί ο Ρικιάρντο ήταν πιο γρήγορος από αυτόν στη Red Bull. Πιστεύω ωστόσο, ότι θα ήταν μία καλή επιλογή γι αυτόν».

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Ο Γερμανός δήλωσε επίσης εντυπωσιασμένος από την ιταλική ομάδα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είμαι πραγματικά έκπληκτος από τη Ferrari, επειδή γνωρίζω πόσο απίστευτα καλή είναι η Mercedes. Τον προηγούμενο χρόνο πίστευα, ότι είχαν καταφέρει κάποια πράγματα με βάση τους νέους κανονισμούς και ότι η Mercedes θα απομακρυνόταν πάλι μπροστά, όσο συνεχιζόταν η φάση εξέλιξης των μονοθεσίων. Γι αυτό έχω εκπλαγεί από το γεγονός, ότι η Ferrari διαθέτει γενικά αυτή τη στιγμή το καλύτερο αυτοκίνητο

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!