Το Γκραν Πρι του Μονακό είναι τέλειο για… ηλιοθεραπεία!

Gazzetta team
Το Γκραν Πρι του Μονακό είναι τέλειο για… ηλιοθεραπεία!
Ζηλέψτε άφοβα τις κυρίες που απολαμβάνουν τα χάδια του ήλιου υπό τους ήχους των κινητήρων της Formula 1 να γεμίζουν τον αέρα του Πριγκηπάτου.

Στο Μονακό, το Σαββατοκύριακο του Γκραν Πρι αν ενδιαφέρεται κανείς για την εξέλιξη των κατατακτήριων ή του αγώνα, κινδυνεύει να θεωρηθεί ακόμη και περιθωριακός. Βλέπετε αυτή η εβδομάδα στο Μόντε Κάρλο είναι ένα ατελείωτο πάρτι με όμορφα κορίτσια, πανάκριβα κότερα και πλούσιους που απολαμβάνουν όσα τους προσφέρουν τα χρήματα τους.

Το απολαμβάνουν βεβαίως και οι φωτογράφοι και κατά συνέπεια και εμείς οι υπόλοιποι, καθώς τα δωμάτια των ξενοδοχείων και τα μπαλκόνια ορισμένων σπιτιών γύρω από την πίστα γεμίζουν κόσμο που συνήθως φορά ελάχιστα ρούχα.

Οι κυρίες δεν δείχνουν να ενδιαφέρονται και τόσο πολύ για την τελευταία λέξη της αυτοκινητιστικής τεχνολογίας που περνά κάτω από τα μαυρισμένα πόδια τους…

Όμως κάπου κάπου θα ρίξουν και μια κλεφτή ματιά για να παρατηρήσουν πιθανώς το χρώμα αυτού του μονοθεσίου που διατάραξε την ησυχία τους.

Και κάπως έτσι κυλά μια συνηθισμένη "αγωνιστική" ημέρα για τους κατοίκους του Μονακό ή για εκείνους που δύνανται να πληρώσουν περισσότερο από 1.000€ την βραδιά σε ένα από τα φημισμένα ξενοδοχεία της πασίγνωστης διαδρομής.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!