Οικογενειακή υπόθεση για τους Ροσμπεργκ το Μονακό

Gazzetta team
Οικογενειακή υπόθεση για τους Ροσμπεργκ το Μονακό
Οι Κέκε και Νίκο Ρόσμπεργκ θα γράψουν ιστορία φέτος καθώς θα οδηγήσουν στο Μονακό τα μονοθέσια με τα οποία κατέκτησαν τους τίτλους τους.

Τα νέα παιχνίδια της Novomatic, με εντυπωσιακά γραφικά και δυνατό ήχο, μόλις έφτασαν στην Sportingbet.gr! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Νίκο Ρόσμπεργκ μπορεί να έφυγε κάπως απρόσμενα από την F1 και να έπιασε εξ απήνης ακόμη και την FIA, όμως τώρα πια μοιάζει να είναι αγαπημένο παιδί της Διεθνούς Ομοσπονδίας. Βέβαια είναι αρκετά social και αυτό βοηθά στην νέα εικόνα που προσπαθούν όλοι μαζί να δώσουν στο motorsport και για αυτό συμμετέχει όλο και περισσότερο σε εκδηλώσεις.

Πρόσφατα για παράδειγμα έγινε ο πρώτος οδηγός που οδήγησε το δεύτερης γενιάς μονοθέσιο της Formula E στο σιρκουί πόλης του Βερολίνου.

Τώρα ένα Σαββατοκύριακο αργότερα θα βρεθεί στο Μονακό και μαζί με τον έτερο πρωταθλητή της οικογένειας, τον πατέρα του, Κέκε θα οδηγήσουν αμφότεροι τα μονοθέσια με τα οποία κατέκτησαν το πρωτάθλημα οδηγών.

Κάπως έτσι θα γράψουν ιστορία καθώς θα βρεθούν την ίδια στιγμή στην πίστα, μπαμπάς και γιος. Μάλιστα η νίκη του Νίκο Ρόσμπεργκ στο Γκραν Πρι του Μονακό το 2013 ήρθε ακριβώς 30 χρόνια μετά την αντίστοιχη νίκη του Κέκε. Γενικώς από τη στιγμή που μιλάμε για μπαμπά και γιο πρωταθλητές βέβαια οτιδήποτε κάνουν μένει στην ιστορία.

Στην προκειμένη περίπτωση, το μεσημέρι της Πέμπτης μετά το πρώτο FP για το φετινό Γκραν Πρι, ο Κέκε Ρόσμπεργκ θα βρεθεί ξανά στο κόκπιτ της Williams και ο Νίκο σε εκείνο της Mercedes για μερικούς γύρους επίδειξης.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!