Σε αποτυχία εξελίχθηκε η πρεμιέρα της F1 TV!

Gazzetta team
Σε αποτυχία εξελίχθηκε η πρεμιέρα της F1 TV!
Απολογούμενοι εμφανίστηκαν οι άνθρωποι της Formula 1 σχετικά με την πρεμιέρα της F1 TV που αντιμετώπισε πολλά προβλήματα νεότητας.

Επείγουσα έρευνα ώστε να αποσαφηνιστεί γιατί και ποιος ευθύνεται για τα προβλήματα που προέκυψαν κατά την πρώτη μετάδοση της νεοσύστατης F1 TV. Η νέα υπηρεσία έκανε πρεμιέρα στον Γκραν Πρι της Βαρκελώνης, ωστόσο το μεγαλύτερο διάστημα πρόβαλε μαύρη οθόνη και το εικονίδιο της φόρτωσης.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το αρμόδιο τμήμα να επιστρέψει τα χρήματα συνδρομών δύο εβδομάδων στους θεατές που δεν κατάφεραν να παρακολουθήσουν τον αγώνα και φυσικά να προχωρήσει σε δημόσια απολογία. Το ίδιο έκανε και ο Ρος Μπρον, εκπροσωπώντας την Liberty Media τονίζοντας, «Η έναρξη της F1 TV δεν πήγε καλά και απολογούμαστε για αυτό στους θεατές. Παρόλα αυτά επιμένουμε να προχωρήσουμε το σπορ ένα βήμα πιο μπροστά και τέτοιου είδους υπηρεσίες δεν υπήρχαν μέχρι τώρα. Στο μέλλον θα τα τελειοποιήσουμε όλα».

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως υπήρχαν και θεατές που κατάφεραν να παρακολουθήσουν μέσω της F1 TV, έτσι τα σχόλια που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο δεν ήταν μόνο αρνητικά.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!