Ο Φέτελ προτιμά τον Κίμι από τον Ρικιάρντο (vid)

Gazzetta team
Ο Φέτελ προτιμά τον Κίμι από τον Ρικιάρντο (vid)
Σε ερώτηση οπαδού ο Σεμπάστιαν Φέτελ δήλωσε πως προτιμά τον Κίμι Ράικονεν από τον Ντάνιελ Ρικιάρντο ως ομόσταυλό του στην Ferrari.

Λακωνικός και άκρως κατατοπιστικός ήταν ο Σεμπάστιαν Φέτελ σε ερώτηση που αφορούσε τον μελλοντικό του ομόσταυλό στην ομάδα της Ferrari. Δήλωσε πως προτιμά τον Κίμι και έβαλε τέλος στη συζήτηση. Ο Σεμπάστιαν Φέτελ βρέθηκε μαζί με τον Κίμι Ράικονεν στο fanzone της Ισπανίας μετά τις κατατακτήριες δοκιμές και απάντησαν αμφότεροι σε ερωτήσεις θεατών.

Μια πιθανότατα, οπαδός της Red Bull ρώτησε λίγο πριν το φινάλε πως φαίνεται στον Φέτελ η προοπτική να είναι στην ίδια ομάδα με τον Ντάνιελ Ρικιάρντο, όμως εκείνος ψύχραιμος, απέφυγε την… μπανανόφλουδα και αρκέστηκε να απαντήσει ότι προτιμά τον Κίμι.

Στην ίδια διαδικασία ο Ράικονεν απάντησε για μια ακόμη φορά για την αποχώρησή του από την Formula 1, επιμένοντας πως διασκεδάζει τους αγώνες οπότε σίγουρα είναι πιο πιθανό να αποσυρθεί σε σχέση με το ξεκίνημα της καριέρας του, αλλά προς το παρόν το απολαμβάνει που βρίσκεται στην Formula 1.

Αντίστοιχες ερωτήσεις απάντησαν και οι δύο οδηγοί της McLaren, Φερνάντο Αλόνσο και Στόελ Βαντούρν. Ο πρώτος αρνήθηκε να πει πόσα χρόνια ακόμη θα παραμείνει στη Formula 1 καθώς τόνισε ότι δεν ξέρει, επεσήμανε ωστόσο πως είναι χαρούμενος που είναι δίπλα σε έναν νέο οδηγό όπως ο Βαντούρν που αποτελεί το μέλλον της ομάδας. Μάλιστα ανάμεσα στους αγαπημένους ομόσταυλούς του στην καριέρα του ο Ισπανός τοποθέτησε τους ΤΖιανκάρλο Φιζικέλα και Τζένσον Μπάτον.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!