Σημαντικές οι κατατακτήριες για τον Ράικονεν

Gazzetta team
Σημαντικές οι κατατακτήριες για τον Ράικονεν
Ικανοποιημένος με το γεγονός πως η Ferrari είναι μέχρι στιγμής γρήγορή παντού εμφανίστηκε ο Κίμι Ράικονεν που δήλωσε πως οι δοκιμές του Σαββάτου είναι πολύ σημαντικές.

Ο Κίμι Ράικονεν φτάνει στη Βαρκελώνη έπειτα από έναν αγώνα στο Μπακού όπου είχε μια πολύ… κυματοειδή μορφή σε επίπεδο εικόνας, αλλά κατέληξε με θετικό πρόσημο. Αυτό το γεγονός βοήθησε σημαντικά και στην αυτοπεποίθηση του Φινλανδού, ο οποίος ως αναγεννημένος φέτος δεν δείχνει να του λείπει αυτή. Του λείπουν ωστόσο τα αποτελέσματα και στο Αζερμπαϊτζάν αυτό ήταν το θετικό του πράγματος.

Τώρα στην Βαρκελώνη γνωρίζει πως θα συναντήσει διαφορετικές καιρικές συνθήκες παο τις πρωτοφανείς δοκιμές και κατανοεί επίσης πως θα είναι ένας δύσκολος αγώνας. «Είναι δύσκολο να πούμε τι θα συμβεί αυτό το Σαββατοκύριακο, επειδή το αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από πολλά πράγματα», είπε ο Ράικονεν και συμπλήρωσε, «Προφανώς, ο καθένας έχει κάνει πολλές δοκιμές σε αυτήν την πίστα, αλλά οι καιρικές συνθήκες σε αυτό το σημείο της χρονιάς είναι εντελώς διαφορετικές από αυτές που συναντήσαμε το χειμώνα. Μέχρι στιγμής είμαστε γρήγοροι και δυνατοί παντού, οπότε αναμένουμε τουλάχιστον να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για τη νίκη. Θα κάνουμε αυτό που κάνουμε συνήθως και στο τέλος του αγώνα, θα δούμε αν αυτό ήταν αρκετό για να μας φέρει ένα καλό αποτέλεσμα. Περισσότερο ή λιγότερο γνωρίζουμε πού βρισκόμαστε, αλλά ταυτόχρονα πρέπει να γνωρίζουμε ότι η κατάταξη δεν αντικατοπτρίζει πάντα την πραγματική εικόνα. Ωστόσο, συνεχίζουμε να δουλεύουμε και να βελτιώνουμε πράγματα, αλλά η μάχη μεταξύ των τριών κορυφαίων ομάδων είναι πολύ στενή. Θα είναι σημαντικό να αποφύγουμε τυχόν προβλήματα και λάθη για να έχουμε περισσότερες πιθανότητες να βρεθούμε σε καλή θέση στην εκκίνηση της Κυριακής».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!