Χάμιλτον: «Είμαι πολύ τυχερός»

Γιώργος Βαρίνος
Χάμιλτον: «Είμαι πολύ τυχερός»
Ο Λιούις Χάμιλτον παραδέχθηκε ότι η νίκη του στο Γκραν Πρι του Αζερμπαϊτζάν ήταν «λίγο περίεργη» καθώς οι αντίπαλοί του Φέτελ και Μπότας αντιμετώπισαν προβλήματα στο τέλος του αγώνα.

Ο Λιούις Χάμιλτον δεν φάνηκε να έχει το ρυθμό για να διεκδικήσει τη νίκη στα πρώτα στάδια του αγώνα και στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ήταν 3ος πίσω από τους Φέτελ και Μπότας στην επανεκκίνηση του αγώνα από το πρώτο αυτοκίνητο ασφαλείας.
Μιλώντας μετά τον αγώνα, ο Χάμιλτον δήλωσε: «Ήταν ένας αρκετά συναισθηματικός αγώνας για να είμαι ειλικρινής. Ο Βάλτερι έκανε τόσο καλή δουλειά και αξίζε πραγματικά να κερδίσει αλλά και ο Σεμπάστιαν ήταν αλάνθαστος και είχε το ρυθμό. Αισθάνομαι λίγο περίεργο να είμαι νικητής, αλλά πρέπει να το δεχθώ. Δεν παραιτήθηκα, συνέχισα να πιέζω, αλλά για μένα δεν ήταν καλός αγώνας.
Πρέπει να δούμε γιατί δεν μπορώ να βρω το ρυθμό που είχαμε την προηγούμενη χρονιά. Στην Βαρκελώνη θα είναι διαφορετικά. Θα είμαστε πολύ δυνατοί και δεν θα το αφήσουμε στην τύχη, που παραδέχομαι πως την είχα σε αυτόν τον αγώνα...»

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!