Ο Ρόσμπεργκ διασκεδάζει με την McLaren P1 του Χάκινεν (vid)

Gazzetta team
Ο Ρόσμπεργκ διασκεδάζει με την McLaren P1 του Χάκινεν (vid)
Ο Νίκο Ρόσμπεργκ ήθελε να οδηγήσει την McLaren P1 και η μοναδική που βρήκε διαθέσιμη ήταν του Μίκα Χάκινεν.

Στο Μόντε Κάρλο βρέθηκε ο Νίκο Ρόσμπεργκ για μια ιδιαίτερη δοκιμή ενός πολύ ξεχωριστού αυτοκινήτου. Την McLaren P1 του Μίκα Χάκινεν. Οι δύο πρώην Παγκόσμιοι Πρωταθλητές της Formula 1 συναντήθηκαν και με επίκεντρο το αυτοκίνητο και την δοκιμή αυτού, είχαν μια ενδιαφέρουσα συζήτηση που αφορούσε και τον έναν άλλα και τον άλλον.

Ο Γερμανός για παράδειγμα, ρώτησε τον Χάκινεν για την στιγμή που ο Φινλανδός κέρδισε για πρώτη φορά τον Βραζιλιάνο σε κατατακτήριες δοκιμές. Ο Χάκινεν παραδέχτηκε πως ήταν πολύ νεαρός και γεμάτος αυτοπεποίθηση και δεν απάντησε και με τον πιο ευπρεπή τρόπο, εξοργίζοντας τον Σένα.

Από την άλλη ο Χάκινεν ρώτησε τον Ρόσμπεργκ για τα επαγγελματικά του πλάνα και εκεί ο πρωταθλητής του 2016 αποκάλυψε πως σύντομα θα ανακοινώσει μια νέα συνεργασία στο κομμάτι της ηλεκτροκίνησης και της αυτόνομης μετακίνησης.

Όσον αφορά την McLaren P1 ο Χάκινεν την έβγαλε από το πάρκινγκ, την έκανε μια βόλτα στους δρόμους του Πριγκηπάτου, αλλά όταν η βόλτα έφτασε στους επαρχιακούς δρόμους της Νότιας Γαλλίας, ανέλαβε ο Ρόσμπεργκ και η βόλτα μετετράπη σε γρηγορότερη. Ο Μίκα σφίχτηκε λίγο αλλά τελικά το απόλαυσε και επιπλέον απέδειξε για μια ακόμη φορά την υψηλή αίσθηση του χιούμορ που διαθέτει.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!