Φερστάπεν: «Δεν χρειάζομαι ψυχολόγο»!

Gazzetta team
Φερστάπεν: «Δεν χρειάζομαι ψυχολόγο»!
Ο οδηγός της Red Bull δηλώνει, ότι έμαθε από το περιστατικό στην Κίνα, αποκαλύπτει τα άτομα που εμπιστεύεται και αρνείται κατηγορηματικά, ότι χρειάζεται ψυχολογική υποστήριξη.

Μόνον καλά δεν ξεκίνησε η εφετινή χρονιά για τον Μαξ Φερστάπεν, που μετρά ήδη στα τρία πρώτα Γκραν Πρι της σεζόν αρκετά ολισθήματα, ενώ στην Κίνα ξεπέρασε τα όρια. Ακόμη και ο πατέρας του, Γιος Φερστάπεν, υποχρεώθηκε να συμβουλεύσει δημόσια τον οδηγό της Red Bull, να είναι στο μέλλον προσεκτικότερος.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Για όλα αυτά μίλησε ο ίδιος ο Μαξ στην ολλανδική εφημερίδα ‘’De Telegraaf’’, όπου ανέφερε τα εξής για το Γκραν Πρι της Κίνας: «Δεν ήταν και ο καλύτερος αγώνας μου, όμως δεν πρέπει να τον σκέφτομαι πλέον». Ο εικοσάχρονος οδηγός ξεκαθάρισε επίσης, ότι δεν πρόκειται να γίνει λιγότερο επιθετικός, όμως θέλει να αποφύγει τα λάθη των προηγούμενων αγώνων και τόνισε: «Θα αξιολογώ την κατάσταση καλύτερα».

Ο Μad Max απάντησε και στο ερώτημα, ποιους ανθρώπους εμπιστεύεται και δέχεται τις συμβουλές τους. «Υπάρχουν άνθρωποι, που έχουν γνώσεις και καταλαβαίνουν, πώς λειτουργούν τα πράγματα», δήλωσε ο Φερστάπεν, εννοώντας τον πατέρα του και τον σύμβουλο της Red Bull, Χέλμουτ Μάρκο. Στους υπόλοιπους, που του ασκούν ισοπεδωτική –κατά την άποψή του- κριτική και τον θεωρούν ψυχοπαθή, έστειλε ένα σαφές μήνυμα: «Δεν χρειάζομαι ψυχολόγο. Κοιμάμαι καλά; Κοιμάμαι πάντα καλά».

Ο νεαρός οδηγός γνωρίζει πάντως, ότι στην Κίνα υπέπεσε σε σοβαρά…φάουλ, όπως φαίνεται και από την εξής δήλωση: «Θα έπρεπε να το έχω κάνει αλλιώς. Αν γνωρίζαμε όμως τα πάντα από πριν, τότε θα μπορούσαμε να αλλάξουμε όλον τον κόσμο. Εμαθα από αυτό και τώρα κοιτάζω μπροστά. Κάποια στιγμή, πρέπει να κοιτάξεις μπροστά και εγώ κοιτάζω προς το Μπακού». Εκεί θα γίνει την Κυριακή 29 Απριλίου το επόμενο Γκραν Πρι της Formula 1 και όλοι ευχόμαστε να παρακολουθήσουμε έναν συναρπαστικό αγώνα με έναν γρήγορο, αλλά φρόνιμο Μαξ Φερστάπεν.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!