Βάζουν «πάγο» στον Φερστάπεν (vid)

Gazzetta team
Βάζουν «πάγο» στον Φερστάπεν (vid)
Η FIA, αλλά και ο... πατέρας του Ολλανδού, του συνιστούν να είναι πιο προσεκτικός στο μέλλον, χωρίς αυτό να σημαίνει πως πρέπει να αλλάξει το οδηγικό του στυλ.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Στο περασμένο Γκραν Πρι στη Σαγκάη, ο Μαξ Φερστάπεν επιχείρησε μια παράτολμη προσπέραση στον Σεμπάστιαν Φέτελ που είχε ως αποτέλεσμα την επαφή των δύο μονοθεσίων. Του επιβλήθηκε ποινή δέκα δευτερολέπτων και δύο βαθμούς ποινής στην αγωνιστική του άδεια, που σημαίνει ότι έχει φτάσει συνολικά τους πέντε.

Ο Τσάρλι Γουάιτινγκ, αγωνιστικός διευθυντής της FIA είπε ότι ο Φερστάπεν θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικός στο μέλλον και να μην κάνει τόσο απερίσκεπτες κινήσεις, που μπορεί να αποδειχθούν κρίσιμες για την ασφάλεια του αγώνα.

Από την άλλη, στην ίδια περίπου θέση βρίσκεται και ο πατέρας του Μαξ, Τζος Φερστάπεν, ο οποίος είπε για τη συγκεκριμένη φάση με τον Φέτελ, ότι δεν πρέπει να αλλάξει το στυλ που οδηγεί, όμως στο συγκεκριμένο περιστατικό είχε λάθος κρίση.

Σε γενικές γραμμές, αυτό που θέλει να πει ο πατέρας του είναι ότι ο Μαξ θα πρέπει να σκέφτεται περισσότερο πριν προχωρήσει σε μια κίνηση. Ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του υπερασπιζόμενος τον γιο του, λέγοντας ότι ο Μαξ μπαίνει πιο εύκολα στο στόχαστρο λόγω του νεαρού της ηλικίας του και οι πράξεις του υπεραναλύονται. Παρακάτω, το βίντεο με το συμβάν ανάμεσα στον Φερστάπεν και τον Φέτελ στον αγώνα της Κίνας.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!