Eκτός φόρμας και με χαμηλό ηθικό ο Χάμιλτον

Gazzetta team
Eκτός φόρμας και με χαμηλό ηθικό ο Χάμιλτον
Ο Νίκο Ρόσμπεργκ υποστηρίζει, ότι τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα έχουν επηρεάσει αρνητικά την ψυχολογία του Χάμιλτον και ότι αυτό πρέπει να το εκμεταλλευθεί ο Φέτελ.

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Ηθικόν ακμαιότατον, λέγαμε στον στρατό, όμως για τον Λιούις Χάμιλτον φαίνεται ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Αυτό υποστηρίζει τουλάχιστον ο Νίκο Ρόσμπεργκ, που γνωρίζει πολύ καλά τον Βρετανό, καθώς έχουν συνυπάρξει στη Mercedes επί χρόνια.

Ο Γερμανός περιγράφει την ψυχολογία και τις αντιδράσεις του τέσσερις φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή της Formula 1, όταν δεν πηγαίνει καλά στους αγώνες, όπως συμβαίνει εφέτος, όπου δεν έχει σταυρώσει ούτε μία νίκη στα πρώτα τρία Γκραν Πρι της σεζόν.

«Τότε γίνεται ένας εντελώς χαμένος Λιούις Χάμιλτον, ο οποίος χάνει λίγο το ηθικό του, όταν νιώθει, ότι πηγαίνουν τα πράγματα στραβά», δήλωσε στην κάμερα του τηλεοπτικού σταθμού RTL ο Ρόσμπεργκ και συμπλήρωσε: «Ο Λιούις δεν βρίσκεται σε φόρμα. Περνούσε πάντα τέτοιες φάσεις.

Αυτή ακριβώς είναι η στιγμή, που πρέπει να εκμεταλλευθεί τώρα ο Σεμπάστιαν Φέτελ. Στο Γκραν Πρι της Κίνας δεν τα κατάφερε. Αυτό δεν είναι καλό. Όταν παλεύεις εναντίον της Mercedes και του Λιούις στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, πρέπει να παίρνεις το μάξιμουμ από τέτοιες καταστάσεις. Ο Λιούις θα επιστρέψει, αυτό είναι ξεκάθαρο. Και όταν επιστρέψει, θα δυσκολέψουν τα πράγματα».

Πάντως, ο ίδιος ο Χάμιλτον δεν πιστεύει, ότι είναι ντεφορμέ. Ο οδηγός της Mercedes τόνισε για τον αγώνα στην Κίνα, ότι «σε κάθε περίπτωση είχα την αίσθηση, ότι αυτό το Σαββατοκύριακο είμαι το ίδιο καλά προετοιμασμένος, όπως πάντα, υπήρξαν προβλήματα μόνο με το αυτοκίνητο».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!