Ρικιάρντο: «Εφικτός στόχος η Mercedes»

Gazzetta team
Ρικιάρντο: «Εφικτός στόχος η Mercedes»
Ο Αυστραλός θεωρεί τη Ferrari εκτός συναγωνισμού αυτό το Σαββατοκύριακο, όμως πιστεύει ότι η Red Bull μπορεί να «χτυπήσει» τη Mercedes.

Αύριο, ο Ντάνιελ Ρικιάρντο θα ξεκινήσει από την έκτη θέση στο Γκραν Πρι Κίνας και λέει ότι δεν είναι αδύνατο να καταφέρει, μαζί με τον Φερστάπεν που είναι πέμπτος, να περάσει τη Mercedes. Ο Αυστραλός αντιμετώπισε πρόβλημα με τον κινητήρα του σήμερα, όμως δεν θα εγκαταλείψει την προσπάθεια και αύριο θα βάλει τα δυνατά του.

«Η Ferrari έχει εξαιρετικό ρυθμό όλο το Σαββατοκύριακο. Δεν μπορώ να πω με ειλικρίνεια ότι θα καταφέρουμε να έχουμε το ρυθμό τους αύριο. Η Mercedes όμως, είναι εφικτός στόχος. Δεν είναι τόσο δυνατοί τώρα και στο μυαλό μου υπάρχει η πιθανότητα να καταφέρω να πάρω μια θέση στο βάθρο, οπότε θα προσπαθήσω για αυτό. Είναι ωραίο να βλέπουμε ότι είμαστε κοντά με τη Mercedes. Όμως, μας προβληματίζει ότι η Ferrari είναι μισό δευτερόλεπτο μπροστά από όλους. Αν δούμε τα πράγματα ως έχουν, έχουμε αρκετή δουλειά να κάνουμε και ελπίζω ότι αυτή θα ξεκινήσει αύριο» είπε ο Ντάνιελ Ρικιάρντο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!