Xάμιλτον: «Ο Φερστάπεν είναι ένας ηλίθιος»

Gazzetta team
Xάμιλτον: «Ο Φερστάπεν είναι ένας ηλίθιος»
Εξοργισμένος με τον οδηγό της Red Bull ήταν ο Λιούις Χάμιλτον, τον οποίο και «στόλισε» κανονικά, όταν είδε σε επανάληψη το βίντεο με τη σύγκρουση των δύο μονοθεσίων τους.

Πίσω από το βάθρο απονομής είχε την ευκαιρία να δει ο Χάμιλτον σε επανάληψη τη σκηνή της σύγκρουσης της Mercedes του με τη Red Bull του Φερστάπεν. Το σχόλιό του ήταν λακωνικό, όμως φαρμακερό για τον Ολλανδό: «Είναι τόσο ηλίθιος»!

Ο Φερστάπεν και ο Χάμιλτον ήρθαν σε επαφή στην αρχή του αγώνα, όταν ο οδηγός της Red Bull προσπάθησε να προσπεράσει με έναν φιλόδοξο ελιγμό τον τέσσερις φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή της Formula 1. Κατά τη διάρκεια αυτής της προσπάθειας έσκισε η μπροστινή αεροτομή της Mercedes τον πίσω αριστερό τροχό της Red Bull του Φερστάπεν, ο οποίος αναγκάστηκε λίγο αργότερα σε εγκατάλειψη λόγω προβλήματος με το διαφορικό.

Ο ίδιος ο Φερστάπεν υποστηρίζει πάντως, ότι για τη σύγκρουση φταίει ο Βρετανός, επειδή δεν του άφησε χώρο, αν και είχε. Πρόκειται για μία κλασική περίπτωση διαφωνίας μεταξύ δύο γρήγορων οδηγών, η οποία αναμένεται να πυροδοτήσει για μεγάλο διάστημα έντονες συζητήσεις.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!