Ο Χάμιλτον αναγνώρισε ιπποτικά την ήττα του

Gazzetta team
Ο Χάμιλτον αναγνώρισε ιπποτικά την ήττα του
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Βρετανός συνεχάρη τον Φέτελ και τη Ferrari για τη νίκη τους, ενώ τόνισε ότι η πίστα στην Αυστραλία δεν ευνοεί τις προσπεράσεις και έδωσε…ραντεβού για τους επόμενους αγώνες.

Επί 26 γύρους όλα έδειχναν, ότι ο Λιούις Χάμιλτον θα έκανε στην Αυστραλία έναν ακόμη υγιεινό περίπατο και ότι θα τερμάτιζε άνετα πρώτος. Τότε πραγματοποίησε ο Φέτελ πιτ στοπ σε συνθήκες εικονικού αυτοκινήτου ασφαλείας και βρέθηκε μπροστά από τον Βρετανό, που τσιμπιόταν και δεν πίστευε στα μάτια του. Η αντίδραση του Χάμιλτον ήταν να αναρωτηθεί στον ασύρματο, αν έκανε κανένα λάθος, όμως το παιχνίδι είχε κριθεί υπέρ των κόκκινων.

Ο ίδιος αναγνώρισε πάντως ιπποτικά τη νίκη των μεγάλων αντιπάλων του δηλώνοντας τα εξής: «Συγχαρητήρια στο Φέτελ σήμερα έκαναν καλύτερη δουλειά, εμείς πρέπει να δουλέψουμε πάνω σ’ αυτό. Είναι εκπληκτική πίστα, όμως δεν διευκολύνει τα προσπεράσματα παρά το έξτρα DRS. Επιβιώσαμε και θα δώσουμε μάχη μια άλλη ημέρα».

Σύμφωνα με τον Χάμιλτον, η νίκη της Ferrari οφείλεται μεταξύ άλλων και στην επιλογή της Scuderia να ακολουθήσει δύο διαφορετικές στρατηγικές για τους οδηγούς της. Κάτι που προφανώς δεν μπορούσε να κάνει η Mercedes λόγω της μέτριας επίδοσης του Μπότας, που είχε μείνει πίσω σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!