Κόντρα Χάμιλτον - Φέτελ στη συνέντευξη Τύπου

Gazzetta team
Κόντρα Χάμιλτον - Φέτελ στη συνέντευξη Τύπου
Ψυχολογικό προβάδισμα απέκτησε ο Λιούις Χάμιλτον μετά τη συνέντευξη τύπου, όταν ήρθε σε μια μικρή αντιπαράθεση με τον Σεμπάστιαν Φέτελ.

Το πρωί στις κατατακτήριες δοκιμές, ο Λιούις Χάμιλτον ενώ βρισκόταν πίσω από τον Φέτελ,επιχείρησε έναν πολύ γρήγορο γύρο και κατάφερε να τον περάσει, με σημαντική κιόλας διαφορά, με αποτέλεσμα να κατακτήσει και την pole position.

Η τακτική αυτή είναι συνηθισμένη για τη Mercedes και φημολογείται πως οφείλεται σε μια πιο «άγρια» χαρτογράφηση του υβριδικού συστήματος κίνησης του μονοθεσίου, που το κάνει ακόμη ταχύτερο.

Το Σουηδία-Χιλή στη Novibet με 0% γκανιότα* *Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα ματς

Έτσι στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου ύστερα από τις κατατακτήριες, ο Σεμπάστιαν Φέτελ ερωτήθηκε αν τον προβληματίζει η διαφορά από τη Mercedes και αν πιστεύει ότι η υποτιθέμενη αυτή χαρτογράφηση τους δίνει προβάδισμα.

Τότε, ο Σεμπάστιαν Φέτελ είπε: «Δεν έχω δει τις δοκιμές, δεν γνωρίζω. Νόμιζα πως είχα ένα πλεονέκτημα, ωστόσο η διαφορά είναι μεγαλύτερη από αυτό που περιμέναμε, είναι πολλά τα επτά δέκατα. Αύριο ας ελπίσουμε ότι θα είμαστε περισσότερο ανταγωνιστικοί» και ο Λιούις Χάμιλτον του απάντησε

«Να είσαι σίγουρος ότι δεν υπάρχει καμία τέτοια χαρτογράφηση. Το μονοθέσιο είναι το ίδιο από το Q2 στο τέλος του Q3, δεν αλλάζει κάτι». Στη συνέχεια, ο Σεμπάστιαν Φέτελ ρώτησε τον Χάμιλτον «Και τότε γιατί δεν το έκανες νωρίτερα» και ο Βρετανός απάντησε: «Ήθελα να το αφήσω μέχρι το τέλος για να σβήσω το χαμόγελο από τα χείλη σου την τελευταία στιγμή».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!